Στα χέρια της αστυνομίας μέλος της συμμορίας που “σήκωσε” ΑΤΜ από σούπερ – μάρκετ της Γλυφάδας (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Συνελήφθη στις 18-12-2014 το απόγευμα στον Κορυδαλλό, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 28χρονος  ΡΟΜΑ, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με την οποία καταδικάσθηκε σε ποινή φυλάκισης δεκαπέντε (15) ετών για συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα, ληστεία, κλοπές, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και οπλοφορία.

Ειδικότερα, ο 28χρονος συμμετείχε σε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν διαρρήξεις και κλοπές αυτόματων μηχανημάτων ανάληψης τραπεζών (ΑΤΜ) από διάφορες περιοχές της Αττικής.

  • Στις  (13.08.2013) τα ξημερώματα, έσπασαν με κλεμμένο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, τον υαλοπίνακα σούπερ – μάρκετ στη Γλυφάδα και αφαίρεσαν ΑΤΜ που περιείχε 90.710 ευρώ. Το συγκεκριμένο ΑΤΜ μαζί με τα χρήματα που υπήρχαν στο εσωτερικό του, εντοπίστηκαν στο Ζεφύρι κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης.
  • Στις 09.07.2013 ξημερώματα, διέρρηξαν γυάλινη πόρτα εισόδου σούπερ – μάρκετ στην Αργυρούπολη και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν δύο (2) ΑΤΜ που βρίσκονταν σε αυτό

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.