Ρεκόρ συμμετοχών στον αγώνα «Run the Lake»




Περισσότεροι από 2000 δρομείς, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, συγκεντρώθηκαν το πρωί της Κυριακής, 14 Δεκεμβρίου στη Βουλιαγμένη, με σκοπό να τρέξουν και να στείλουν ένα μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης επιβεβαιώνοντας έτσι το γεγονός ότι ο αγώνας δρόμου, «Run the Lake» καθιερώνεται σε θεσμό για το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Για πρώτη φορά μετά τις δύο πρώτες διοργανώσεις, την ίδια μέρα, και με μικρή χρονική διαφορά, διεξήχθησαν τέσσερις διαδρομές. Αγώνας 10300 μέτρων με 1142 δρομείς να τερματίζουν, αγώνας σκυταλοδρομίας Real Road Relays Half – Marathon 4 x 5250 μέτρα όπου τερμάτισαν και οι 312 δρομείς που συμμετείχαν, παιδικός αγώνας (για παιδιά κάτω από 12 ετών) 2.000 μέτρων με 450 μικρούς δρομείς και τέλος αγώνας των Special Olympics Hellas 1.000 μέτρων με 50 αθλητές.

Ο αγώνας πραγματοποιείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από τους συνδιοργανωτές του αγώνα που είναι, ο Οργανισμός Άθλησης, Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, (ΟΑΠΠΑ), ο Σύλλογος Δρομέων Νοτίων Προαστίων Αττικής, «Ευκλής», και η Λίμνη Βουλιαγμένης – Τουριστικές Επιχειρήσεις Α.Ε. Τα έσοδά του αγώνα διατίθενται στο Παιδικό Χωρίο SOS και το ορφανοτροφείο της Βουλιαγμένης.

Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από το επίπεδο της διοργάνωσης αλλά και το μεγάλο αριθμό των συμμετοχών. Ευχαρίστησε τους διοργανωτές, τους εργαζόμενους των υπηρεσιών καθαριότητας και της υπηρεσίας περιβάλλοντος του Δήμου για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν για την προετοιμασία του αγώνα, καθώς και την τροχαία Ελληνικού, την Αστυνομική Διεύθυνση Ν.Α. Αττικής που μαζί με το Α.Τ. Βουλιαγμένης συνέβαλαν στην ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα. Το μεγάλο ευχαριστώ όμως το έδωσε ο Δήμαρχος στου δρομείς που με τη συμμετοχή τους συνέβαλαν σε έναν τόσο σημαντικό σκοπό, κάνοντας ειδική αναφορά στους αθλητές του Special Olympics.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.