Kοινές δράσεις για διενέργεια υποβρύχιων καθαρισμών στο παραλιακό μέτωπο




Tην Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014 ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας  Αθλητικής Αλιείας κ. Αναγνώστου και ο κ. Μπέλλος (υπεύθυνος του τομέα αθλημάτων άπνοιας της ΕΟΥΔΑ), μαζί με τους αθλητές της Εθνικής ομάδας Υποβρύχιας σκοποβολής, επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Αλίμου κ.Ανδρέα Κονδύλη.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τους αθλητές της Εθνικής ομάδας για τις επιτυχίες τους και τόνισε ότι θα είναι στο πλευρό της ΕΟΥΔΑ.

Ο κ. Αναγνώστου επέδωσε στο Δήμαρχο τιμητική πλακέτα, σε αναγνώριση της βοήθειας που προσέφερε στην προπόνηση της Εθνικής ομάδας, παραχωρώντας  ώρες για προπόνηση στο κολυμβητήριο Αλίμου, η οποία ήταν καθοριστική για την επιτυχία της Εθνικής ομάδος στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Υποβρύχιας σκοποβολής 2014.

Επίσης, συζητήθηκε η συνδιοργάνωση εθελοντικών δράσεων (σεμινάρια διάσωσης, αυτοδιάσωσης και ναυαγοσωστικής), καθώς και κοινές δράσεις για διενέργεια υποβρύχιων καθαρισμών στο παραλιακό μέτωπο.

Επίσης, η Oμοσπονδία απένειμε τιμητικό δίπλωμα στον κ. Γιάννη Αντωνάκη υπεύθυνο του κολυμβητηρίου Δήμου Αλίμου, ο οποίος ήταν συμπαραστάτης της Εθνικής ομάδας σε όλα τα στάδια της προετοιμασίας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.