Οι χριστουγεννιάτικες ιστορίες “μάγεψαν” τα παιδιά




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:
 Την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 στη δημοτική βιβλιοθήκη της Αργυρούπολης η θεατρική ομάδα Αργυρούπολης παρουσίασε σε διασκευή δύο παραμύθια, από το βιβλίου του Ευγένιου Τριβιζά «Η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα», μπλεγμένα με υπέροχες μουσικές που ταξίδεψαν τα παιδιά που σε κόσμους μαγικούς.
Τόσο οι ερασιτέχνες ηθοποιοί Τζίνα Κόγιου, Σωτήρης Πούλος, Ευγενία Τριβιζά, Σεμίραμις Γκαβάγια, Σίσσυ Γκούσκου, Δέσποινα Πρεβόλη, Φοίβη Ψημμένου με την θεατρική ερμηνεία τους, όσο ο καθηγητής του Δημοτικού Ωδείου Αλέξανδρος Ζέρβας τις μαθήτριες της τάξης βιολιού Ελισάβετ Αρβανίτη, Κωνσταντίνα Μπάλα που κάλυψαν μουσικά την εκδήλωση, ενθουσίασαν τα παιδιά τόσο που συμμετείχαν ενεργά.
Σε μια κατάμεστη αίθουσα, κατάλληλα στολισμένη για τα Χριστούγεννα, οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με τα παραμύθια και στο τέλος της εκδήλωσης να δεχθούν τα δώρα που μοίρασε ο Αη- Βασίλης. Βιβλία, Ζαχαρωτά και μπαλόνια ήταν τα δώρα που είχε εξοικονομήσει η πολιτιστική επιτροπή από επιχειρηματίες της πόλης. Ευχαριστούμε τις εκδόσεις Καλλέντη, το βιβλιοπωλείο Δέσμη και την κ. Λαγάκου Νέλη για την προσφορά τους καθώς και όλους όσους βοήθησαν για το στήσιμο της εκδήλωσης.
«Τι όμορφα που είναι να είσαι ανάμεσα στα παιδιά μας, τα παιδιά του Ελληνικού και της Αργυρούπολης, να ακούς τα γέλια τους, τις φωνές τους κατά το διάβασμα των παραμυθιών και να αισθάνεσαι τη χαρά τους που την μοιράζεσαι μαζί τους», δήλωσε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, κα Βασιλεία Φουσκίδου, που επιμελήθηκε την ωραία αυτή εκδήλωση, στην οποία παρέστη ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, κ. Γιάννης Κωνσταντάτος,  ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, κ. Φ. Ιασωνίδης, η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ελληνικού κ. Κορίλη Ελένη, καθώς και μέλη της Πολιτιστικής Επιτροπής του Δήμου και αρκετός κόσμος.
Ευχόμαστε Χρόνια Πολλά σε όλους και με υγεία ο καινούργιος χρόνος.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.