Για την υγεία της ψυχής! (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Δεν υπάρχει τίποτε πολυτιμότερο στη ζωή από την υγεία μας. Την υγεία του σώματος και την υγεία της ψυχής!
Μία καλή κουβέντα, ένα χαμόγελο, μια καλή παρέα και ..λίγο έξω καρδιά , είναι το βάλσαμό για την ταλαιπωρία της γκρίζας καθημερινότητας.
Για να μπορείς να έχεις αυτά τα πολύτιμα και αυτονόητα αγαθά, δεν χρειάζονται πολλά.
Τα παιδιά που κρατάνε την πόλη μας καθαρή, τα δικά μας παιδιά, άφησαν για λίγο τα οχήματα και τα μηχανήματα και ενώθηκαν σε μια μεγάλη παρέα για να ξορκίσουν το άγχος και την ευθύνη της καθημερινότητας, το βάρος της ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, τα καθήκον να είσαι όρθιος όταν οι άλλοι σε χρειάζονται.
Υπάλληλοι, αντιδήμαρχοι και προϊστάμενοι, σε ένα διάλλειμα χαράς και αλληλεγγύης, γιόρτασαν για λίγο την χαρά του αυτονόητου: να υπάρχουμε και να έχουμε την υγειά μας, σε αυτούς του χαλεπούς καιρούς που δοκιμάζουν και τον πιο σκληρό άνθρωπο. Αντάλλαξαν ευχές, αγκαλιάστηκαν, τραγούδησαν, χόρεψαν….
Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Αλίμου  Αρτέμης Καραμολέγκος και η Διευθύντρια της υπηρεσίας Ανδρομάχη Μούσια ήταν οι οικοδεσπότες της μικρής γιορτής που έκαναν οι δικοί μας άνθρωποι, ενόψει των Χριστουγέννων, με λίγα αγαθά αλλά μεγάλη καρδιά.
Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρεάς Κονδύλης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αντίληψης Δημήτρης Δημάκης, η αντιδήμαρχος Οικονομικών Χριστίνα Βράνη ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Παναγουλόπουλος , ο Πρόεδρος του Θουκυδίδειου Οργανισμού Στέφανος Διαμαντής, και η γενική γραμματέας του Δήμου Κυριακή Νικολαϊδου.
Και του χρόνου, να είμαστε καλά! Καλή υγεία σε όλους και Καλές γιορτές.

Κυριακή Νικολαϊδου - Ανδρομάχη Μούσια
Οι καλύτεροι ψήστες!!!
Κανείς δεν ένιωσε τον πόνο μου...
Για την υγεία της ψυχής

Αρτέμης Καραμολέγκος - Κυριακή Νικολαϊδου - Ανδρομάχη Μούσια

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.