Χριστούγεννα Αλληλεγγύης στο Δήμο Αγίου Δημητρίου

Ο Δήμος Αγ. Δημητρίου, τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων, συνεπής στο αίσθημα αλληλεγγύης αλλά και τη δέσμευσή του να βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό εκείνων που έχουν ανάγκη, διοργανώνει τρεις μεγάλες δράσεις συγκέντρωσης τροφίμων, ρούχων και παιχνιδιών. Συγκεκριμένα:

Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014, στην πλατεία Άρη Βελουχιώτη, από τις 10:00 μέχρι τις 18:00, στο πλαίσιο της μεγάλης γιορτής αλληλεγγύης που διοργανώνουν οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου, συγκεντρώνουμε τρόφιμα για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας, το οποίο τα τελευταία 2 χρόνια με ευθύνη και συνέπεια καλύπτει βασικές ανάγκες συμπολιτών μας. Σε μια ολοήμερη χριστουγεννιάτικη γιορτή, οι Κοινωνικές Δομές έχουν σχεδιάσει σειρά από διάφορα πολιτιστικά, ψυχαγωγικά και οικολογικά δρώμενα επικεντρωμένα στο παιδί.

Την ίδια ημέρα στις 20 Δεκεμβρίου, σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα και τον ΣΚΑΪ στο πλαίσιο της γνωστής πρωτοβουλίας «Όλοι μαζί για το παιδί», στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, στην κεντρική είσοδο του εμπορικού κέντρου Athens Metro Mall, από τις 11:00 μέχρι τις 14:00, θα συγκεντρώνουμε, καινούργια ή σε καλή κατάσταση, παιχνίδια και ρούχα για τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Πολλές εκπλήξεις θα περιμένουν τα παιδιά που θα επισκεφθούν το χώρο και θα φέρουν τα δώρα τους, μαθαίνοντας την αξία της προσφοράς.

Επιπλέον, καθημερινά μέχρι το τέλος του χρόνου, στο ισόγειο και στο 2ο όροφο του Δημαρχείου, συγκεντρώνουμε βρεφικές τροφές, γάλα και κρέμες σε σκόνη για τα παιδιά του Κομπάνι, που εξακολουθεί να βρίσκεται σε πολεμικό κλοιό από τις δυνάμεις του ISIS, αποτελώντας ένα σύγχρονο σύμβολο αντίστασης της δημοκρατίας απέναντι στον ολοκληρωτισμό.

Σκοπός του Δήμου Αγ. Δημητρίου, μέσα από αυτές τις στρατηγικές συνέργειες και δημιουργικές δράσεις προσφοράς, είναι να είναι πάντοτε πρωτοπόρος σε θέματα αλληλεγγύης και να αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους τους πολίτες που έχουν την ανάγκη να προσφέρουν. Γιατί ένα είναι σίγουρο: Αν όλοι μαζί πιστέψουμε σε ένα καλύτερο αύριο, θα το πετύχουμε!

Σας περιμένουμε όλους!

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.