Ξεκαθάρισμα λογαρισμών πίσω από τη φονική έκρηξη στην Αττική οδό- σε κλαμπ της Γλυφάδας δούλευε ο 35χρονος Αλβανός – έρευνες της Αστυνομίας στο σπίτι του στο Μπραχάμι > Bίντεο – Nτοκουμέντο από το Smart που εξερράγη




Στο βίντεο – ντοκουμέντο που εξασφάλισε το notia.gr και κάνει το γύρο του διαδικτύου, φαίνεται το smart την ώρα που φλέγεται. Το βίντεο έχει τραβηχτεί λίγα μόλις λεπτά μετά την έκρηξη. Στο αριστερό μέρος διακρίνεται ο οδηγός του ο οποίος είναι πεσμένος στο οδόστρωμα. Κάνει κάποιες κινήσεις με τα χέρια του αλλά μετά από λίγο αφήνει την τελευταία του πνοή. Στο σημείο δεν έχει φτάσει ακόμη ούτε ασθενοφόρο ούτε όχημα της Πυροσβεστικής παρά μόνο ένα περιπολικό της Αστυνομίας.

smart2

smart3

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπουν οι αστυνομικοί πίσω από την πρωτοφανή υπόθεση με την έκρηξη εν κινήσει σε αυτοκίνητο το πρωί της Δευτέρας στην Αττική οδό. Το κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών εντόπισε υπολείμματα εκρηκτικού μηχανισμού κάτω από το κάθισμα του οδηγού και η πυροδότηση έγινε όχι όταν ο 35χρονος Αλβανός έβαλε μπροστά τον κινητήρα του Smart, αλλά λίγο πριν φθάσει στο αεροδρόμιο. Γεγονός που δείχνει ότι πιθανότατα τα εκρηκτικά ενεργοποιήθηκαν με ωρολογιακό μηχανισμό.
Οι αστυνομικοί ψάχνουν το παρελθόν του οδηγού του μοιραίου Smart προκειμένου να πάρουν απαντήσεις για την ταυτότητα αλλά και τα κίνητρα των ανθρώπων που έβαλαν τη βόμβα. Ο νεκρός και ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου είναι 35 ετών με καταγωγή από την Αλβανία και το τελευταίο διάστημα δούλευε σε γνωστό κλαμπ της λεωφόρου Βουλιαγμένης στο ύψος της Γλυφάδας. Ο νεαρός δεν φέρεται να είχε απασχολήσει την Αστυνομία και συνεπώς δεν ξέρουν ποιοι και γιατί ήθελαν να τον βγάλουν από τη μέση. Η συνοδηγός που τραυματίστηκε σοβαρά και διεκομίσθη στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς, είναι 26 ετών και ήταν η φίλη του θύματος με την οποία συζούσαν στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου.Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να βγουν νέα στοιχεία που θα βοηθήσουν στην εξίχνίαση της υπόθεσης.Στο βίντεο βλέπετε εικόνες από το φλεγόμενο Smart, λίγα λεπτά μετά την έκρηξη που σημειώθηκε στο αυτοκίνητο την ώρα που κινούνταν στην αριστερή λωρίδα της Αττικής Οδού. Κομμάτια του αυτοκινήτου έχουν εκτοξευθεί σε πολύ μεγάλη απόσταση. Οι διερχόμενοι οδηγοί παρατηρούν αποσβολωμένοι το Smart που έχει παραδοθεί στις φλόγες. Ορισμένοι τρέχουν προσπαθώντας να προσφέρουν βοήθεια. Στο σημείο όπου έχει ακινητοποιηθεί φλεγόμενο το μικρό αυτοκίνητο δεν έχει φτάσει ακόμη ασθενοφόρο ή πυροσβεστικό όχημα παρά μόνο ένα περιπολικό της ΕΛΑΣ.Το χρονικό της τραγωδίαςΑστυνομικοί και το ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο και απεγκλώβισαν μια 26χρονη Αλβανίδα, που μεταφέρθηκε με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο Γεννηματάς. Ο 35χρονος Αλβανός άντρας άφησε την τελευταία του πνοή δεχόμενος τις πρώτες βοήθειες στο σημείο, ενώ σύμφωνα με το ΕΚΑΒ παραμένει στο ιατρείο του αεροδρομίου, γιατί το σώμα του έχει διαμελιστεί.Πυροσβεστικές δυνάμεις έφτασαν άμεσα και έσβησαν την φωτιά. Λόγω του ατυχήματος υπάρχoυν αντικείμενα στη μέση της Αττικής Οδού και η αστυνομία έχει διακόψει την κίνηση στέλνοντας τα οχήματα από παράκαμψη. Στο σημείο λόγω μικροσυγκρούσεων που ακολούθησαν του τροχαίου, παραμένουν η τροχαία Αττικής Οδού, η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.Να σημειωθεί πως ο 35χρονος οδηγός πήγαινε τη φίλη του στο αεροδρόμιο. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ανήκει σε έναν 77χρονο, αλλά δεν είναι κλεμμένο. Τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου αναζητεί η αστυνομία.Σύμφωνα με μαρτυρίες, από την έκρηξη σκοτώθηκε ο οδηγός του οχήματος, Βράλο Γκρίλο, αλβανικής υπηκοότητας, ενώ η συνοδηγός έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο με εγκαύματα.
protothema.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.