Άναψε το δέντρο, μύρισε Χριστούγεννα στα 3Β (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Με μια εντυπωσιακή εκδήλωση που είχε χρόνια να γνωρίσει η Βούλα ξεκίνησε ο εορταστικός χριστουγεννιάτικος μήνας στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. 

 Ο πεζόδρομος της Βασιλέως Παύλου πλημμύρισε από κόσμο όλων των ηλικιών σε μια πραγματική γιορτή της πόλης, όπου δημότες, δημοτικοί εκπρόσωποι και επαγγελματίες έγιναν «ένα».

Ήταν μια γιορτή που τα είχε όλα:

Χορωδίες από παιδιά δημοτικού, παιδιά γυμνασίου και ενήλικες. Ένα μεγάλο μπουφέ στον οποίο προσέφεραν τα είδη τους όλα τα καταστήματα του πεζόδρομου. Face painting, ζωγραφική και μπαλόνια για τους μικρότερους σε ηλικία επισκέπτες. Εντυπωσιακές φιγούρες από μια ομάδα χορευτών που μπερδεύτηκε με το κοινό στον πεζόδρομο. Αντίστροφη μέτρηση και φωταγώγηση του δέντρου της πλατείας (βλ. και video). Και πάνω από όλα, κέφι και γιορτινή διάθεση που λες και έψαχνε μια κατάλληλη αφορμή να εκδηλωθεί.

Και είναι μόνο η αρχή ενός πολύ φιλόδοξου χριστουγεννιάτικου μήνα (ολόκληρο το πρόγραμμα εδώ) που συνεχίζει το ερχόμενο Σάββατο στη Βουλιαγμένη.

ΠΗΓΗ:3vita.gr – Γιώργος Λαουτάρης

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος μετρά αντίστροφα με το μικρό του γιο, Δημήτρη
Το εντυπωσιακό δέντρο στην πλατεία της Βούλας

Η παιδική χορωδία που άνοιξε τις εκδηλώσεις
Η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βούλας, Νατάσα Κουρεντζή, ευχαριστεί τους επαγγελματίες της πλατείας Βούλας που κέρασαν όλο τον κόσμο

Βήματα που τράβηξαν τα βλέμματα
Δημοσθένης Δόγκας και Μαρία Μπραϊμνιώτη
Δημοσθένης Βαμβασάκης, Φιλάρετος Χατζηστεφάνου, Βασίλης Παπαμιχαήλ, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος και Λυδία Αργυροπούλου

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.