Αύξηση της νεανικής εγκληματικότητας στη Νέα Σμύρνη

Συγγραφέας
3 Δεκεμβρίου, 2014
1 λεπτό διάβασμα

Συνεχή κρούσματα κλοπών στις γειτονιές της Νέας Σμύρνης παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα. Συμμορίες από 16χρονους κλέβουν μικροποσά και κινητά τηλέφωνα από συνομηλίκους  τους κατά τις απογευματινές ώρες.

Την προηγούμενη Παρασκευή 15χρονος που πήγαινε στο φροντιστήριο ξυλοκοπήθηκε για να παραδώσει πέντε ευρώ που είχε και το κινητό του.

Γεγονός είναι ότι εδώ και ένα μήνα παρατηρείται το φαινόμενο αυτό αφού η αλλαγή της ώρας έχει ως αποτέλεσμα να νυχτώνει πιο νωρίς.

Συν τοις άλλοις,αναφέρθηκε η κλοπή του εξοπλισμού στο κυλικείο του 6ου Λυκείου  την προηγούμενη εβδομάδα. Το Α.Τ. Νέας Σμύρνης έχει αυξήσει τις περιπολίες και παρακολουθεί συγκεκριμένες παρέες ανηλίκων στην περιοχή κάτω από τον Πανιώνιο.

neasmyrnilive.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

notia team

Ο συγγραφέας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το βιογραφικό του.

Δείτε όλα τα άρθρα από notia team

Συνεχίστε να Διαβάζετε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από τη συλλογή μας