Μεγάλο ενδιαφέρον από τα ΜΜΕ για τους κάδους ανακύκλωσης ρούχων στον Άλιμο (VIDEO)




Στην εκπομπή της ΝΕΡΙΤ “ΕΞΙ ΔΕΚΑ”, με τη Σταυρούλα Χριστοφιλέα και το Γιάννη Σκάλκο, μίλησε σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, για τους κάδους ανακύκλωσης ρούχων που έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία της πόλης. Η ζωντανή σύνδεση έγινε έξω από τα ΚΕΠ στο Άνω Καλαμάκι. Ο Ανδρέας Κονδύλης, εξήγησε στη ρεπόρτερ της εκπομπής Άντζελα Ζούγρα πως λειτουργούν οι κάδοι ανακύκλωσης ρούχων και αναφέρθηκε στις δράσεις του δήμου στα πλαίσια του Δεκαπενθήμερου Εθελοντισμού.

“Τα ρούχα που είναι σε πολύ καλή κατάσταση, τα δίνουμε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο για να πάνε σε οικογένειες που έχουν ανάγκη και όσα δεν είναι σε καλή κατάσταση ανακυκλώνονται και η εταιρία μας δίνει τρόφιμα. Σύμφωνα με τις υπηρεσίες του δήμου, αυτή τη στιγμή υπάρχουν περίπου 240 συμπολίτες μας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα”

Τα σημεία που έχουν τοποθετηθεί οι κάδοι είναι:
1. Στη γωνία Αριστοτέλους & Γρ. Αυξεντίου (Κοινωνικό Παντοπωλείο).
2. Στη γωνία Θουκυδίδου & Παλαμηδίου.
3. Στη γωνία Επτανήσου & Ζαλόγγου, μπροστά στο 5ο Δημοτικό Σχολείο.
4. Στη Δωδεκανήσου, μπροστά στο ΚΕΠ.
5. Ελευθερίου Βενιζέλου, μπροστά στα σχολεία.
6. Στη γωνία Υψηλάντου & Αμμοχώστου.

Η δράση με τους κόκκινους κάδους ανακύκλωσης ρούχων έχει κινήσει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ (ίντερνετ – τηλεόραση -εφημερίδες)

iefimerida.gr

«ΞΕΦΥΤΡΩΣΑΝ» ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
Κάδοι ανακύκλωσης ρούχων: Μια πρωτότυπη δράση στον Αλιμο -Πώς λειτουργεί [εικόνες]

Δείτε στο STAR απόσπασμα από την εκπομπή Live U της Πόπης Τσαπανίδου (μετά το 01.16′), για τους κάδους ανακύκλωσης ρούχων

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.