60 παιδάκια εμβολιάστηκαν δωρεάν




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:
Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014 στις 9:00 πμ  στο Ι.Α.Κ του Ελληνικού (Τριπόλεως 28) πραγματοποιήθηκε ο δωρεάν εμβολιασμός παιδιών ανασφαλίστων και οικονομικά αδυνάτων οικογενειών του Δήμου μας που είχε προγραμματισθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Η δράση είχε προληπτικό χαρακτήρα και πραγματοποιήθηκε χάρη της καλής συνεργασίας του τμήματος Πρόληψης & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας και του τμήματος Άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής & Πολιτικών Ισότητας της Διεύθυνσης των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου και σε συνεργασία με τα Ιατροκοινωνικά Κέντρα Ι.Α.Κ του Δήμου καθώς και της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Αποστολή ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
Ο εμβολιασμός έγινε σε 60 περίπου παιδιά και αποτέλεσε την έναρξη συνεργασίας του Δήμου μας με τη μη   κυβερνητική οργάνωση Αποστολή ΆΝΘΡΩΠΟΣ για το πρόγραμμα «Εμβολιά-ζουμε».
Η παιδίατρος κ/α Θέμελη εξέτασε τα παιδιά που προσήλθαν και οι επισκέπτριες υγείας των Ι.Α.Κ πραγματοποίησαν τα εμβόλια ενώ στη συνέχεια θα  προγραμματιστεί ο   επαναληπτικός εμβολιασμός τους.
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την κ/α Υπατία Δούση –Αναγνωστοπούλου εκπρόσωπο της οργάνωσης Αποστολή ¨ΑΝΘΡΩΠΟΣ  για την ένθερμη στήριξη της προληπτικής αυτής δράσης.
Τη δράση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος καθώς και ο Αντιδήμαρχος Υγείας & Κοινωνικής Πολιτικής Κωνσταντίνος Μηνόπουλος και η πρόεδρος της κοινότητας Ελληνικού κ/α Κορίλλη .

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.