Βανδαλισμοί στην πλατεία Αντιστάσεως, στα Σούρμενα




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Είναι γνωστή στους πολίτες η συνεχής και άοκνη προσπάθεια της νέας δημοτικής αρχής του Γιάννη Κωνσταντάτου  να καθαρίσει σε πολύ σύντομο χρόνο και να ομορφύνει όσο μπορεί με τους λιγοστούς πόρους που διαθέτει το Ελληνικό – Αργυρούπολη, καθώς και τα θετικά αποτελέσματα αυτής της άμεσης δράσης.

Όμως φαίνεται ότι αυτό έχει ενοχλήσει τα μέγιστα «κάποιους».

Αφανείς και ανώνυμοι παντού, τώρα έχουν επιδοθεί στο έργο των συνεχών βανδαλισμών και καταστροφής σε αυτά που η  δημοτική αρχή και το προσωπικό του δήμου μας σπεύδει να φτιάξει με πολύ κόπο.

Τα θλιβερά αυτά περιστατικά είναι συνεχόμενα. Τελευταίο είναι η καταστροφή από μια ολιγάριθμη ομάδα «αγνώστων» ατόμων του σιντριβανιού της πλατείας Αντιστάσεως των Σουρμένων, το οποίο μόλις πριν είχε πλήρως καθαριστεί από τον δήμο.

Τα ερωτηματικά που γεννιούνται είναι πολλά. Όπως, για παράδειγμα, γιατί υπάρχει αυτή η ηχηρή σιωπή για όλα αυτά τα απαράδεκτα συμβάντα από τον λαλίστατο, κατά τα άλλα, πρώην δήμαρχο, του οποίου η παράταξη δεν φείδεται χαρτιού για να βγάζει συνεχείς ανακοινώσεις για το κάθε τι.

Τον πρώην δήμαρχο είχαμε καλέσει δημόσια να καθαρίσει η παράταξή του τους τοίχους της πόλης – ακόμα και σχολείων – από τα συνθήματα που έγραψαν οι συνοδοιπόροι του κατά τη διάρκεια της πρόσφατης πορείας τους στο Ελληνικό, στην οποία συμμετείχε και ο ίδιος. Δεν το έπραξε και σιώπησε πλήρως!

Τον καλούμε τώρα να καταδικάσει δημόσια και απερίφραστα αυτούς τους συνεχείς βανδαλισμούς και καταστροφές που γίνονται στον δήμο. Καταδικάζει αυτές τις απαράδεκτες-προβοκατόρικες πράξεις και αυτούς που τις προκαλούν, ή θα συνεχίσει δια της σιωπής την συγκάλυψη;

Περιμένουμε λοιπόν για το θέμα αυτό μια ξεκάθαρη δημόσια απάντησή του και οψόμεθα.

23/10/2014 Το συντριβάνι στην πλατεία Σουρμένων στο Ελληνικό μετά τον καθαρισμό και την αλλαγή του νερού

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.