“Το πιο ωραίο σάντουιτς είναι το μισό” (ΕΙΚΟΝΕΣ)




1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Καλαμακίου (1o n/p Kalamakiou)

Με μεγάλη επιτυχία την περασμένη Κυριακή 23 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η δράση ευαισθητοποίησης του Συστήματος μας στην παραλία του Αλίμου με τίτλο ‘Το πιο ωραίο σάντουιτς είναι το μισό’. Παρά το συννεφιασμένο καιρό και το ψιλόβροχο η πρωτοβουλία μας προσέλκυσε από νωρίς το πρωί μικρούς και μεγάλους στους οποίους προσφέραμε δωρεάν ένα σάντουιτς υπό έναν όρο. Για να πάρει κάποιος ένα σάντουιτς θα πρέπει ο ίδιος να το κόψει στη μέση και να το μοιραστεί με έναν άλλο περαστικό. Σκοπός μας ήταν να καλέσουμε τον κάθε έναν από εμάς εκείνη ακριβώς τη στιγμή να ανακαλύψει πόσο πιο απολαυστικό γίνεται κάτι όταν το μοιράζεσαι.
Παράλληλα οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη χαρά του να μοιράζεσαι μέσα από την αφήγηση ενός διαδραστικού παραμυθιού για έναν μικρό μαθητή που ήθελε να γίνει σεφ και στην πορεία ανακάλυψε ότι το σάντουιτς του γινόταν πιο απολαυστικό όταν το μοιραζόταν με τους συμμαθητές του!
Στη δράση μας είχαμε την χαρά να προσφέρουμε περισσότερα από 150 σάντουιτς και πέρα από τους περαστικούς που συμμετείχαν στη δράση μας, μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αλίμου, κ. Ανδρέας Κονδύλης καθώς και οι Αντιδήμαρχοι κα. Αναστασία Σιμητροπούλου και κ. Δημήτρης Δημάκης.
H δράση μας υλοποιήθηκε στο πλαίσιο πανελλήνιας πρωτοβουλίας του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, με την ευγενική υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και πραγματοποιήθηκε σε πολλά κεντρικά σημεία της Αθήνας, από τα τοπικά Συστήματα Προσκόπων, την ίδια ημέρα και ώρα.
Τέλος, για την πραγματοποίηση της δράσης μας στο Καλαμάκι ευχαριστούμε θερμά το ΟΣΤΡΙΑ Café.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.