Συνάντηση για την απαλλοτρίωση της κορυφής του Λόφου Πανί




Ο Πρόεδρος του Πράσινου Ταμείου Π. Βασιλείου (στο κέντρο) ανάμεσα στο Δήμαρχο Αλίμου Α. Κονδύλη και το Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αλίμου Χρήστο Βρύνιο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Με τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου κ. Παναγιώτη Βασιλείου συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αλίμου κ. Ανδρέας Κονδύλης.
Στη συνάντηση, που συμμετείχαν και υπηρεσιακοί παράγοντες των δύο φορέων, συζητήθηκε το ζήτημα της απαλλοτρίωσης της κορυφής του Λόφου Πανί και γενικότερα ζητήματα συνεργασίας του Δήμου Αλίμου και του Πράσινου Ταμείου.
Ο Δήμαρχος Αλίμου ενημέρωσε τον κ. Βασιλείου για την πρόοδο της διαδικασίας απαλλοτρίωσης της κορυφής του Λόφου Πανί, ώστε να διασφαλιστεί ο κοινόχρηστος χαρακτήρας του.
Ο κ. Βασιλείου ενημέρωσε ότι παραμένουν τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ διαθέσιμα στο όνομα του Δήμου, για την ολοκλήρωση της διαδικασίας στο Λόφο Πανί. Επιπλέον, ενημέρωσε για το γενικότερο σχεδιασμό του Πράσινου Ταμείου.
Η συνάντηση συνεργασίας των δύο φορέων για θέματα περιβάλλοντος και πρασίνου θα επαναληφθεί στο άμεσο μέλλον.

 

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Συνάντηση για την απαλλοτρίωση της κορυφής του Λόφου Πανί

  • 19/11/2014 at 4:47 πμ
    Permalink

    Πιστευουμε οτι η νεα Δημοτικη Αρχη θα ολοκληρωσει τη μεγαλη προσπαθεια κατα κυριο λογο των δημοτων και του Πολιτιστικου Συλλογου “το Πανι” που πετυχαν να επανακηρυχθει ο Λοφος Πανι κοινοχρηστο πρασινο , να ενταχθει στα αλση ρης Αττικης και να ενταχθει στο Πρασινο Ταμειο. Απομενει για τη Δημοτικη Αρχη η εκταιευση των πορων που διασφαλισθηκαν ναπο το Πρασινο Ταμειο και οι απομενουσες αποζημειωσεις. Χρειαζεται εγρηγορση και προσπαθεια Καλη επιτυχια
    Η προεδρος του Συλλογου “το Πανι” Κλαιρη Μπακαλιδου

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.