Κωνσταντέλλος προς τους εθελοντές του Camping Βούλας: “σας θέλω συμμάχους στις διεκδικήσεις για το παραλιακό μέτωπο”




   

   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Συνάντηση με εκπροσώπους των εθελοντών του Camping Βούλας είχε ο Δήμαρχος, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου. Η συζήτηση έγινε με σκοπό την ενημέρωση του Δημάρχου από τους εθελοντές για τις δράσεις τους, αλλά και τους σκοπούς τους ως ομάδα εθελοντών. Με τη σειρά του ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους εκπροσώπους των εθελοντών για τις κινήσεις που κάνει η Δημοτική Αρχή για τη διεκδίκηση του χώρου του Camping αλλά και γενικότερα του παράκτιου μετώπου της πόλης.

Ειδικότερα, οι εθελοντές διαβεβαίωσαν τον Δήμαρχο ότι στόχος τους είναι να περάσει ο χώρος στη διαχείριση του Δήμου, και να δημιουργηθεί ελεύθερη Δημοτική Παραλία ελεύθερη για όλους τους πολίτες. Τόνισαν τη σημασία του κοινωνικού και πολιτιστικού έργου που γίνεται σήμερα μέσα στον χώρο από τους εθελοντές και ξεκαθάρισαν ότι η θέση της γενικής συνέλευσης των εθελοντών είναι να περάσουν όλες οι παραλίες στο Δήμο, και να είναι ελεύθερες για το κοινό.

Ο Δήμαρχος χαιρέτησε την προσπάθεια των εθελοντών και τόνισε ότι τους θέλει συμμάχους σε όλες τις διεκδικήσεις του Δήμου για το σύνολο του παραλιακού μετώπου, οι  οποίες θα είναι πολλές εντατικές και συνεχείς για την επίτευξη του στόχου. Δεσμεύτηκε να δημιουργήσει ελεύθερη παραλία στον χώρο του Camping, με πλούσιες πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις, όταν αυτή παραχωρηθεί στο Δήμο και η υπό δημοτική διαχείριση, μπορεί να ενσωματώσει τις δράσεις που ήδη υλοποιούν οι εθελοντές μέσω προτάσεων και συμμετοχής των πολιτών στην  ανοιχτή συνέλευση τους.

Ζήτησε επίσης από τους εθελοντές να παρευρεθεί στη γενική συνέλευση τους προκειμένου να τους γνωρίσει από κοντά και να μπορέσει να ενημερωθεί και να ενημερώσει το σύνολο των ανθρώπων που ασχολούνται με το συγκεκριμένο χώρο.

Η συνάντηση έκλεισε σε καλό κλίμα και δόθηκε νέο ραντεβού, στον χώρο του Camping, για να συνεχιστεί ο διάλογος.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.