«Ημέρα Ανάπτυξης Σταδιοδρομίας και Επαναπροσανατολισμού»





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Εκδήλωση με τίτλο «Ημέρα Ανάπτυξης Σταδιοδρομίας και Επαναπροσανατολισμού» διοργανώνει αύριο, Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου, ο ΕΟΠΠΕΠ (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού) σε συνεργασία με το Δήμο Γλυφάδας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Παλαιό Δημαρχείο της Γλυφάδας (Σ. Καράγιωργα 2 & Λ. Ποσειδώνος) και απευθύνεται σε νέους, σπουδαστές, φοιτητές, εργαζόμενους και ανέργους και σε κάθε ενδιαφερόμενο. Θα παρουσιαστούν η Διαδικτυακή Πύλη Συμβουλευτικής Επαγγελματικού Προσανατολισμού για εφήβους και ενήλικες, τα έγγραφα Europass, ενώ μόνο για ενήλικες θα υπάρχει και η δυνατότητα ατομικής συμβουλευτικής.

Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης, από τις 11 π.μ. ως τις 2 μ.μ., απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες (Γ’ Γυμνασίου και Α,Β,Γ Λυκείου), οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δύο παρουσιάσεις ανά ώρα: την παρουσίαση για την Πύλη των Εφήβων (διάρκειας περίπου 20 λεπτών) και την παρουσίαση για τα έγγραφα του Europass (αντίστοιχης διάρκειας).

Το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, από τις 4 μ.μ. ως τις 7 μ.μ., απευθύνεται κυρίως σε νέους και ενήλικες (σχολεία δεύτερης ευκαιρίας, εσπερινά, ΙΕΚ, κλπ.), οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αντίστοιχα δύο παρουσιάσεις ανά ώρα.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.