Ηλιούπολη: Απέτρεψαν κατάσχεση σπιτιού μικροεπαγγελματία




Παρέμβαση στην Εφορία Ηλιούπολης πραγματοποίησαν η Ένωση Επαγγελματιών – Βιοτεχνών και Εμπόρων Ηλιούπολης και η Λαϊκή Επιτροπή Ηλιούπολης, αντιδρώντας στο κατασχετήριο σπιτιού που εστάλη σε μικροεπαγγελματία με δελτίο παροχής υπηρεσιών (μπλοκάκι).
Το κατασχετήριο αφορά οφειλή 6.546 ευρώ η οποία με τις προσαυξήσεις έφτασε τις 7.650 ευρώ, για φόρο εισοδήματος των ετών 2012 και 2013, ενώ σύμφωνα με την εφορία το σπίτι, που σημειωτέων αποκτήθηκε από γονική παροχή, έχει αντικειμενική αξία 80.000 ευρώ (!!!) και ως τιμή πρώτης προσφοράς ορίστηκε το ποσό των 64.000 ευρώ!!!
Κάτω από την πίεση που ασκήθηκε στους υπευθύνους και το δίκαιο του αιτήματος, ανάγκασαν τις διευθύντριες, της Δ.Ο.Υ. Ηλιούπολης και του Δικαστικού Τμήματος, να ανακαλέσουν την αναγκαστική κατάσχεση, να δώσουν χρόνο στον συνάδελφο για να κάνει μακροχρόνιο διακανονισμό εξόφλησης του χρέους.

ebeilioupolis.wordpress.com

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Ηλιούπολη: Απέτρεψαν κατάσχεση σπιτιού μικροεπαγγελματία

  • 04/11/2014 at 2:54 πμ
    Permalink

    Μπράβο ,ειναι κρίμα να χάνεις το σπίτι που με τόσο κόπο απεκτησες εσυ η οι γονείς σου να στο παίρνουν για ένα κομμάτι ψωμί,Καποιοι χρωσταν εκατομμύρια ευρώ κ ούτε ρουθούνι δεν άνοιξε,οι Ηλιουπολιτες ειναι ενωμένοι κ έτσι πρέπει να είμαστε όλοι,να υπάρχει αλληλεγγύη μεταξύ μας,αύριο μπορεί να συμβεί στον καθένα…

    Κωσταντινα

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.