Άνοιξε η αυλαία της Θεατρικής Ομάδας Αργυρούπολης




« Το να είσαι ελεύθερος δεν σημαίνει απλά να σπάσεις τις αλυσίδες σου, αλλά το να ζεις με τρόπο που να σέβεται και να υποστηρίζει την ελευθερία των άλλων…»

Στο Δημοτικό Θέατρο Αργυρούπολης, άνοιξε η αυλαία της Θεατρικής Ομάδας Αργυρούπολης για την πολιτιστική χρονιά 2014 – 2015 με το θεατρικό έργο των Ρέππα – Παπαθανασίου «Ο Έβρος απέναντι» σε σκηνοθεσία Μιχάλη Μαραγκού.

Μετά την τεράστια περσινή επιτυχία και ύστερα από απαίτηση του κοινού το έργο ξανανεβαίνει για 10 παραστάσεις στο Δημοτικό Θέατρο Αργυρούπολης (Ολυμπίας 5), 1-2, 6-9, 22-23, 29-

Στη πρεμιέρα το Σάββατο 1 Νοεμβρίου το κοινό είχε την ευκαιρία ν΄ απολαύσει μια δουλειά άκρως επαγγελματική. Οι όποιες διαφοροποιήσεις από πέρυσι εκτόξευσαν την παράσταση…

Το έργο είναι αφιερωμένο στον αγώνα ενάντια σε κάθε μορφή βίας και ρατσισμού. Έργο σκληρό απόλυτα δεμένο με τη σκληρή πραγματικότητα του σήμερα και τους φόβους των ανθρώπων. Κατάλληλο άνω των 15 ετών.

Κατά τη διάρκεια της παράστασης τα συναισθήματα του κοινού ήταν αλληλοσυγκρουόμενα και ανάμικτα Την ίδια στιγμή που ξεσπούσε σε γέλια, την ίδια στιγμή αισθανόταν μια γροθιά στο στομάχι.

Πολλά συγχαρητήρια στους συντελεστές της παράστασης: το σκηνοθέτη, το σκηνογράφο, τον φωτιστή, όσο και σε αυτούς που επιμελήθηκαν τη μουσική και τα κοστούμια.

Πολλά συγχαρητήρια και στο κάστ των ηθοποιών που με τις άψογες ερμηνείες τους απέδειξαν για ακόμα μια φορά πως αν και ερασιτέχνες υπηρετούν το θέατρο ως επαγγελματίες.

Στην πρεμιέρα παραβρέθηκαν η αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Οικολογίας και Πρόεδρος της Πολιτιστικής Επιτροπής κ. Φουσκίδου Βασιλεία και η Δημοτική Σύμβουλος και μέλος της Πολιτιστικής κ. Ηλιοπούλου Ελένη. Η πολιτιστική επιτροπή, προάγοντας πάντα το βιβλίο, με την ευγενική χορηγία του βιβλιοπωλείου «Δέσμη», προσέφερε σε όλους τους συντελεστές βιβλία.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.