Αφιέρωσαν τη νίκη στον έφορο Γιώργο Δημητρίου




Στο ρετιρέ της βαθμολογίας ”σκαρφάλωσε” προσωρινά η αντρική ομάδα της Ευρυάλης Γλυφάδας μετά τη νέα επικράτηση της αυτή τη φορά απέναντι στον μαχητικό Αετό Καλλιθέας.

Από την αρχή του αγώνα η ομάδα της Γλυφάδας διατηρούσε ένα ελαφρύ και σταθερό προβάδισμα 2-6 πόντων με αποτέλεσμα ο Αετός να παραμένει μέσα στο παιχνίδι και στα τρία δεκάλεπτα. Η ομάδα της Καλλιθέας συνέχιζε να δίνει την δική της μάχη καταφέρνοντας έτσι να μειώσει την διαφορά στους 2 πόντους στην αρχή του 4ου δεκάλεπτου. Εκείνο το χρονικό σημείο οι αθλητές μας ”ανέβασαν στροφές” και με ένα καλό επιθετικό ξέσπασμα η διαφορά εκτοξεύθηκε στους 12 πόντους. Έχοντας μια διαφορά ασφαλείας ο κόουτς Μιχάλης Κουρής έκανε rotation στην ομάδα, χρησιμοποιώντας παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής και παράλληλα έδωσε ανάσες στα βασικά του ατού.
Εκτός από την σταθερή επιθετική παρουσία του Παντελή Σκουλούδη για ένα ακόμα ματς, σε πολύ καλή βραδιά βρέθηκε ο βενιαμίν Κώστας Ευστρατίου ο οποίος ήταν και ο αρχισκόρερ της ομάδας μας ενώ από πλευράς Αετού σταθερή αξία ήταν ο Μπουζιάνης.
Μετά το τέλος του αγώνα οι αθλητές μας αφιέρωσαν τη νίκη στον έφορο και στυλοβάτη της ομάδας Γιώργο Δημητρίου ο οποίος λόγω ενός προβλήματος υγείας δεν του επιτρέπει προς το παρόν να βρίσκεται κοντά στην ομάδα.
ΕΥΡΥΑΛΗ ΓΛΥΦ.- ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 69-53(29-26)
Διαιτητές: Αντωνόπουλος Αντωνιάδης
ΕΥΡΥΑΛΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Κουρής Φωτεινός): Μήτσου 8(2), Παρίσος , Σκουλούδης 10, Μπουρούσης 9(1) , Κακαβάς 4 , Πετρακάκης Γ. 8, Κελέσης 2, Δημητρίου 5, Παπαδατος 3 , Ευστρατίου 13(4) , Ισχυροπουλος Δαγτζής 7(1)
ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Σταυρακόπουλος , Χαλκιαδάκης) : Ευσταθίου 8, Πιστιόλης 4 , Τάγκας 4, Μπουζιάνης 15(2), Κελαδης 9 , Τρουπής 4, Κολοβός 1, Καραϊσκάκης 4 , Σαμοϊλης 4 , Ζορμπάς , Βασδέκης

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.