Βασίλειο της αυθαιρεσίας το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου – έτσι έκλεβαν το ρεύμα! (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Βασίλειο της αυθαιρεσίας ήταν το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου! Πριν από λίγες ημέρες η νέα διοίκηση του Θουκυδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Αλίμου”, ανακάλυψε ότι κάποιοι επιτήδειοι είχαν τοποθετήσει ένα καλώδιο στο κιβώτιο ηλεκτρικής διανομής (πίλαρ) και έκλεβαν ρεύμα. Την αποκάλυψη έκανε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης ενώ ήδη έχει υποβληθεί μήνυση. 

Ο δήμαρχος είπε ακόμη ότι:

  • Σε χώρο του κολυμβητηρίου ήταν παρκαρισμένο σκάφος ιδιώτη πάνω σε τρέιλερ.
  • Το Dia Noche χρησιμοποιούσε χώρο του κολυμβητηρίου σαν αποθήκη.
  • Το υπόγειο ήταν πλημμυρισμένο,  υπήρχε εκτεταμένη διαρροή είχε διαβρωθεί το πάτωμα μέσα στο μηχανοστάσιο και  υπήρχε κίνδυνος.
  • Γίνεται μεγάλη προσπάθεια να αποκατασταθούν οι ζημιές.
  • Πρέπει να σεβόμαστε την περιουσία των δημοτών

(Δείτε το απόσπασμα από τη συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου 17:48  – 21:17)

Ήταν επαγγελματίες λέει ο πρόεδρος του Θουκυδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Αλίμου, Στέφανος Διαμαντής

 

 Στέφανος Διαμαντής – πρόεδρος Θουκυδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Αλίμου

“Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης κατήγγειλε τη ρευματοκλοπή που γινόταν στο κιβώτιο ηλεκτρικής διανομής (πίλαρ).Ως πρόεδρος του ΘΟΠΑΑ έκανα μήνυση κατά αγνώστων στο αστυνομικό τμήμα Αλίμου.
Οι επιτήδειοι είχαν σπάσει το λουκέτο του πιλαρ που βρίσκεται στο διάδρομο του κολυμβητηρίου και είχαν προσθέσει μία πρίζα από την οποία έφευγε ένα καλώδιο. Είχαν αφαιρέσει τα πλακάκια του διαδρόμου το είχαν περάσει από κάτω και κατέληγε σε μία σούκο με μόνωση από την οποία μπορούσε ο καθένας να πάρει ρεύμα.
Όταν το ανακαλύψαμε ειδοποιήσαμε αμέσως την αστυνομία και τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου.Δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιος έκλεβε το ρεύμα. Το σχέδιο ήταν επαγγελματικά οργανωμένο, εδώ γύρω υπάρχουν μαγαζιά, το Dia Noche, τα τροχόσπιτα της μαρίνας Αλίμου. Το ρεύμα ήταν τριφασικό και θα μπορούσε να λειτουργήσει μεγάλη μονάδα”

Γιάννης Αντωνάκης:"Κάνουμε καλή δουλειά και καλούμε όλους τους δημότες να έρθουν και να μας γνωρίσουν"

 

Γιάννης Αντωνάκης – διευθυντής του Δημοτικού Κολυμβητηρίου και μέλος του ΔΣ του Θουκυδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Αλίμου:

“Η πισίνα σφύζει από ζωή, έχουμε πολλές δραστηριότητες, πολύ καλή συνεργασία με τους συλλόγους. Κάνουμε καλή δουλειά και καλούμε όλους τους δημότες να έρθουν και να μας γνωρίσουν”

Δείτε ακόμη: Κονδύλης:”Διαχειριστικός έλεγχος στον Θουκυδίδειο Οργανισμό Πολιτισμού & Αθλητισμού Αλίμου” (VIDEO)

 Αποκαλυπτικές φωτογραφίες από την κλοπή που γινόταν στο ρεύμα και από την κατάσταση που επικρατούσε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.