Στιγμιότυπα από την παρέλαση σε Ελληνικό – Αργυρούπολη




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:
Με τις παρελάσεις των μαθητών και τμημάτων των συλλόγων ολοκληρώθηκε ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης.
Ο εορτασμός ξεκίνησε με ταυτόχρονες δοξολογίες στον Ι.Ν. Αγ. Βαρβάρας Αργυρούπολης, παρουσία του Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης, κ. Γιάννη Κωνσταντάτου και στον Ι.Ν. Μεταμόρφωσης του Σωτήρα στο Ελληνικό, όπου τον Δήμαρχο εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, κ. Φώτης Ιασωνίδης.
Ακολούθησαν επιμνημόσυνες δεήσεις, εκφώνηση των πανηγυρικών της ημέρας, ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και καταθέσεις στεφάνων από τον Δήμαρχο, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, τις τοπικές αρχές, τους Συλλόγους, τους Φορείς, τα Σχολεία και τις δημοτικές παρατάξεις στο Μνημείο Ηρώων Πολυτεχνείου στην Αργυρούπολη και στο Μνημείο Πεσόντων στο Ελληνικό, αντίστοιχα.
Τον πανηγυρικό της Ημέρας στο Ελληνικό εκφώνησε η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ελληνικού, κα Ελένη Κορίλλη και στην Αργυρούπολη η Διευθύντρια του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αργυρούπολης κα Μαρία Καλέμη
Τελετάρχης στην Αργυρούπολη ήταν ο γυμναστής του ΟΝΑΔΕΑ κ. N. Δουβόγιαννης, υπεύθυνος για την εκτέλεση του προγράμματος και την τήρηση της προβλεπόμενης σειράς της παρέλασης . Βοηθός τελετάρχη για την παράταξη των τμημάτων, ήταν ο γυμναστής του ΟΝΑΔΕΑ κ. N. Μίμμος και βοηθός τελετάρχη για την κατάθεση των στεφανιών, την εξέδρα και την εκφώνηση της παρέλασης , η γυμνάστρια του ΟΝΑΔΕΑ κα. M. Κότιαλη, που ήταν και η εκφωνήτρια.
Τελετάρχης στο Ελληνικό ήταν ο υπάλληλος του Δήμου κ. Β. Λανές, Π.Ε Φυσικής Αγωγής, υπεύθυνος για την εκτέλεση του προγράμματος και την τήρηση  της προβλεπόμενης σειράς της παρέλασης και εκφωνητής ο κ. Χαρ. Βερνάρδος.
Στην άρτια οργάνωση και επιτυχία των εκδηλώσεων συνέβαλλαν οι άοκνες προσπάθειες των εργαζομένων του Δήμου και οι Αντιδήμαρχοι Καθαριότητας & Πρασίνου, κ. Β. Κρητικός και Πόλης, κ. Λαζ. Τογρίδης.
Μετά το τέλος των εκδηλώσεων, ο Δήμαρχος, κ. Γιάννης Κωνσταντάτος έκανε την εξής δήλωση:
“Θέλω να ευχαριστήσω την εκπαιδευτική μας κοινότητα, τα παιδιά μας στους Συλλόγους, αλλά και τους εργαζόμενους μας, που δούλεψαν σκληρά γιατί σήμερα , κατά γενική ομολογία, πρόσφεραν σ όλους μας την πιο οργανωμένη και όμορφη παρέλαση που, μετά από χρόνια, έζησε ξανά ο δήμος μας. Καμαρώσαμε όλοι τα παιδιά μας με τάξη και η ευχή πλέον είναι τον Μάρτιο να την επαναλάβουμε ακόμα καλύτερη. Χρόνια πολλά σ όλους”. 
O Δήμαρχος, κ. Γιάννης Κωνσταντάτος το πρωί της Τετάρτης 28 -10 -2014 επισκέφθηκε το εργοτάξιο και ευχαρίστησε τους εργαζόμενους του Δήμου μας για την άρτια οργάνωση της παρέλασης.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.