Πέθανε ο Βουλιώτης επιχειρηματίας που είχε πέσει θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη




Έκκληση για βοήθεια απευθύνει η οικογένεια και οι οικείοι του Ανδρέα Σοφικίτη, του 50χρονου Βουλιώτη που έπεσε θύμα τροχαίου την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου αλλά δυστυχώς υπέκυψε χθες βράδυ στα τραύματά του.
Το ατύχημα έγινε στις 8:28 π.μ. της Πέμπτης στο ρεύμα Βάρης Κορωπίου στο ύψος των ταβερνών στα Βλάχικα, λίγα μέτρα πιο πάνω από το γυμναστήριο VARI SPORTS CLUB. Ένας μοτοσικλετιστής παρέσυρε, τραυμάτισε σοβαρά και στη συνέχεια εγκατέλειψε τον Ανδρέα Σοφικίτη.
Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για το περιστατικό να επικοινωνήσει με την οικογένεια στο τηλ. 6987 119120.
Ο τραγικός επίλογος στην ιστορία αυτή γράφτηκε το βράδυ της Τρίτης, όταν ο Ανδρέας Σοφικίτης απεβίωσε. Ο επιχειρηματίας ζούσε και εργαζόταν στην Βούλα. Στο νεκροταφείο της πόλης θα γίνει και η κηδεία του την Πέμπτη.

ΠΗΓΗ:3vita.gr

Από τη σελίδα του επιχειρηματία στο facebook (ήταν ιδιοκτήτης της εταιρίας pool stones)

Χθες βράδυ δυστυχώς έχασε την μάχη για την ζωή ο Ανδρέας εξαιτίας ενός ατυχήματος.
Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί αύριο, Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014, στις 11.00 πμ στον Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στη Βάρη.
Η γυναίκα του, τα παιδιά του, η μητέρα του και τα αδέλφια του.

 

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Πέθανε ο Βουλιώτης επιχειρηματίας που είχε πέσει θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη

  • 30/10/2014 at 10:14 πμ
    Permalink

    Poly thlivero gegonos…Therma sylipitiria se ola ta meli tis oikogeneias tou kai an kai den ton fernei pali piso,parakalo ton “michanovio” na parousiastei…prin ton trellanoun oi efialtes tou…thathele na to ekane avto kapoios allos se poly agapimeno tou prosopo????????I poini ton “typseon” tou tha nai poly megalyteri apo avtin tou dikastiriou…

    Απαντήστε
  • 30/10/2014 at 10:20 πμ
    Permalink

    Βασικα συλληπητηρια στην οικογενεια του για αυτη την απωλεια!!Να ειναι γεροι για να τον θυμουνται!Και ελπιζω καποια στιγμη να βρεθει ο εγκληματιας που τον παρεσυρε και τον εγκατελειψε.

    Αλλα εχω να κανω μια διευκρινηση για την καταγωγη του.Ο Ανδρεας ηταν γεννημα θρεμμα του Κρανιδιου Αργολιδος κα οχι της Βουλας.Εκει γεννηθηκε μεγαλωσε και απο ξεκινησε να ασχολειται με την οικογενειακη επιχειρηση.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.