Πάνω από 250.000 ευρώ το φέσι του Κακέτση στο δήμο Αλίμου – εδώ και 10 χρόνια δεν πληρώνει δημοτικά τέλη!




Δέκα χρόνια δεν έχει πληρώσει ούτε ένα ευρώ για δημοτικά τέλη, ο επιχειρηματίας  Στηβ Κακέτσης, ιδιοκτήτης του Kitchen Bar, που βρίσκεται στην μαρίνα Αλίμου.

Κανείς δεν τολμούσε να τον ενοχλήσει και όπως ακούστηκε χτες το βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο, όταν κάποιοι κάποτε,  από το δήμο πήγαν στο μαγαζί του για να δουν τι θα γίνει με τα χρωστούμενα έφυγαν τρέχοντας… Τα χρέη μαζί με τους τόκους ξεπερνούν τα 250.000 ευρώ!

Ο επιχειρηματίας δεν έχει περιουσιακά στοιχεία  στο όνομά του και ζητάει ρύθμιση των χρεών. Προτείνει να πληρώνει 1.000 ευρώ το μήνα για 25 χρόνια! Η έκταση στην οποία βρίσκεται το Kitchen Bar έχει περάσει στο ΤΑΙΠΕΔ και όταν η Μαρίνα Αλίμου δοθεί σε επενδυτή είναι αμφίβολο αν θα μείνει στη θέση του. Υπάρχει βέβαια και η λύση της κατάσχεσης των τραπεζοκαθισμάτων, αλλά συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις οι επιχειρηματίες που χρωστάνε έχουν φροντίσει να φαίνεται ότι δεν ανήκουν στην εταιρία, αλλά είναι νοικιασμένα. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, λοιπόν. Στο Δημοτικό Συμβούλιο κάποια στιγμή τα αίματα άναψαν. Ακούστηκαν κουβέντες για δημοτικούς συμβούλους που σύχναζαν στο μαγαζί του Κακέτση, για απειλές με όπλα και πολλά άλλα…

Το θέμα αποσύρθηκε και θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση στην οποία θα είναι παρόντες και υπάλληλοι της Οικονομικής Υπηρεσίας  προκειμένου να βρεθεί κάποια λύση ώστε να μπουν χρήματα στο ταμείο του δήμου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.