Oι MEΛΙSSES στο πλοίο της Greenpeace, στη Μαρίνα Φλοίσβου




Το πιο οικολογικό πλοίο στον κόσμο και σύμβολο της Greenpeace, Rainbow Warrior, ρίχνει άγκυρα στην Αθήνα μετά από μια περιήγηση στα νερά του Αιγαίου. Το πλοίο θα βρίσκεται στη Μαρίνα Φλοίσβου και θα είναι ανοιχτό για το κοινό από την Πέμπτη 2/10 μέχρι και την Κυριακή 5/10.
Μπορείς να το επισκεφτείς:
ΠΕΜ 2/10: 16.00-19.00
ΠΑΡ 3/10: 10.30-14.00
ΣΑΒ 4/10: 10.00-19.00
ΚΥΡ 5/10: 10.00-14.00 & 16.00-20.00

«Το πλοίο μας έρχεται από τη Ρόδο, μετά από 5 μέρες γεμάτες με: δυναμικές δράσεις για την απεξάρτησή μας από το πετρέλαιο, συναντήσεις με την τοπική αυτοδιοίκηση για αξιοποίηση του τεράστιου ηλιακού δυναμικού του νησιού και σχεδιασμό κοινών δράσεων με την τοπική κοινωνία ενάντια στην κατασκευή νέας μονάδας πετρελαίου στο μοναδικό Πρασονήσι» αναφέρει η περιβαλλοντική οργάνωση.
Την Κυριακή 5 Οκτωβρίου η Greenpeace διοργανώνει το Ice Ride, την παγκόσμια ποδηλατοπορεία για την προστασία της Αρκτικής. «Ξεκινάμε από την πλατεία Συντάγματος στις 17.00 και θα καταλήξουμε στην πλατεία του Κεραμεικού. Δες εδώ το χάρτη της διαδρομής»

Την Παρασκευή 3/10, το συγκρότημα MEΛΙSSES θα βρεθεί στο πλοίο μας Rainbow Warrior, για ένα ιδιαίτερο acoustic live! 

ΠΟΥ: Μαρίνα Φλοίσβου.
ΠΩΣ: 40 διπλές προσκλησεις σας περιμένουν στον παρακάτω διαγωνισμό >>> http://mad.tv/melisses_greenpeace

Αυτή την Κυριακή, 5 Οκτωβρίου πάμε όλοι στο #IceRide!
ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ; Δήλωσε συμμετοχή εδώ –> http://grnpc.org/IgHr3

Τι είναι το Ice Ride; Συνδυάζουμε το ποδήλατο (αγαπημένο και φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς) με την εκστρατεία μας για την Αρκτική: ποδηλατούμε όλοι μαζί απαιτώντας να ανακηρυχθεί η Αρκτική σε παγκόσμιο καταφύγιο και να προστατευτεί από τις μεγάλες πετρελαϊκές εταιρείες.

Υ.Γ. Δεν έχεις ποδήλατο; Έλα να μας συναντήσεις στην πλατεία Συντάγματος για να βγάλουμε μαζί μια ομαδική φωτογραφία που θα ταξιδέψει σε όλο τον πλανήτη!

Ραντεβού στις 17.00, στο Σύνταγμα! http://grnpc.org/IgHr3

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.