Μνημόνιο συνεργασίας των Δήμων Ελληνικού – Αργυρούπολης και Αγίου Δημητρίου
Την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2014, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ελληνικού-Αργυρούπολης συνάντηση εργασίας των Δημάρχων Ελληνικού – Αργυρούπολης, κ. Γιάννη Κωνσταντάτου και Αγίου Δημητρίου, κας Μαρίας Ανδρούτσου, στην οποία συμμετείχαν και οι Αντιδήμαρχοι Περιβάλλοντος του Ελληνικού-Αργυρούπολης, κ. Βασίλης Κρητικός και του Αγ. Δημητρίου, κ. Νίκος Συρράκος, ο Γενικός Γραμματέας Ελληνικού- Αργυρούπολης, κ. Αντώνης Αντωνόπουλος και ο υπεύθυνος διαχείρισης απορριμμάτων του Δήμου, κ. Μιχάλης Πεσιρίδης

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναδείχτηκε η αναγκαιότητα δημιουργίας Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ των δύο Δήμων, που θα αφορά τα ζωτικά θέματα λειτουργίας τους, την ανταλλαγή καλών πρακτικών (Best Practices) και ανταλλαγή τεχνογνωσίας.

Απαντώντας στο έγγραφο – πρόσκληση της Περιφερειάρχη Αττικής κας Ρένας Δούρου για το νέο μοντέλο διαχείρισης απορριμμάτων, συζητήθηκε να γίνουν τα απαιτούμενα για την εκπόνηση Τοπικών Σχεδίων Διαχείρισης Απορριμμάτων, καθώς και συναντήσεις με τους εμπλεκομένους αρμόδιους φορείς.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.