Με εντολή της Περιφέρειας ξεκινούν εργασίες καθαρισμού του ρέματος των Τραχώνων




(Χρήστος Αδαμόπουλος)

Σήμερα Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014, μέλη της Επιτροπής Κατοίκων Αλίμου για τους Τράχωνες, συναντηθήκαμε με τον Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τμήματος της Περιφέρειας Αττικής κ. Χρήστο Καπάταη. Η συνάντηση έγινε στο γραφείο του κ. Καπάταη ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του κ. Μύαρη Λεωνίδα και την Δ/ντρια Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Ξηντάρη Μαρία, άκουσαν με προσοχή τις απόψεις μας για το κτήμα Τραχώνων και συγκεκριμένα για το ρέμα Τραχώνων και την είσοδο μας στον Ιερό ναό των Εισοδίων Θεοτόκου.
Ο κ. Καπάταης μας εξέπληξε ευχάριστα. Αφού μας άκουσε με μεγάλη προσοχή, μας ζήτησε να τον συνοδέψουμε αμέσως στο ρέμα των Τραχώνων. Μαζί με τους συνεργάτες του έφυγαν από τα γραφεία τους στην Καλλιθέα και επισκέφτηκαν το ρέμα. Περπάτησαν μαζί μας την όχθη του ρέματος για να διαπιστώσουν « ιδίοις όμμασι», όσα τους περιγράψαμε.
Ο κ. Καπάταης έδωσε αμέσως εντολή να ξεκινήσουν οι εργασίες καθαρισμού του ρέματος των Τραχώνων από όλα τα φερτά και όχι μόνον υλικά, εντυπωσιάζοντάς μας για την ταχύτητα αντιμετώπισης του θέματος δίνοντας ένα καινούργιο «στίγμα» του τρόπου αντιμετώπισης των προβλημάτων της περιοχής μας και να μας κάνει να αισιοδοξούμε για την επίλυσή τους.
Ευχαριστούμε τον κ. Καπάταη και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα καθήκοντα του. Θα είμαστε αρωγοί σε κάθε του προσπάθεια που θα έχει σχέση με τους Τράχωνες.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.