Kαταγγελία για το Δημοτικό Γυμναστήριο Ν.Σμύρνης




Λοιπόν να ενημερώσω τους Νεοσμυρνιώτες και μη σχετικά με την σημερινή επίσκεψή μου αργά το απόγευμα, μετά τις 16:00, στο Δημοτικό Γυμναστήριο επί της Αγ. Φωτεινής ότι:

Η ανακοίνωση που φαίνεται παρακάτω, έχει μεταφερθεί από την πόρτα του γυμναστηρίου στο γραφείο της εισόδου για να φαίνεται καλύτερα την ώρα που αφήνεις την κάρτα σου.
Έχει ισχύ φυσικά για όλα τα γυμναστήρια, καθώς αποτελεί απόφαση και πολιτική του Δήμου.
Καθώς λοιπόν ανανέωνα την κάρτα του γυμναστηρίου, ο υπάλληλος κος Φραγκιαδάκης με ενημέρωσε για τις ώρες προσέλευσης των ανέργων, ότι είναι μέχρι τις 16:00.
Από την ενημέρωση και κουβέντα που έγινε, μου αναφέρθηκε ότι ήταν απόφαση της υπευθύνου στον τομέα της άθλησης κας Καριοφύλλη και όχι του Δημοτικού Συμβουλίου.
Το σκεπτικό της απόφασης εν συντομία ήταν ότι πρέπει να σεβόμαστε αυτούς που πληρώνουν το Δημοτικό γυμναστήριο και την απαίτηση τους το γυμναστήριο τις απογευματινές ώρες να μην έχει πολύ κόσμο και βαβούρα, ακόμα κι αν αυτό γίνεται εις βάρος των υπολοίπων συμπολιτών μας που αθλούνται τζάμπα (άνεργοι, ΑΜΕΑ, ομάδες συλλόγων) και προφανώς θεωρούνται κατώτερης κατηγορίας άνθρωποι.
Γιατί οι γυμναστές πως θα πληρωθούν, όπως μου ανέφερε ; Τα έξοδα του γυμναστηρίου;
Θα πληρωθούν από τους ευχαριστημένους πελάτες που θέλουν να βρίσκουν ένα ήσυχο γυμναστήριο, ποιοτικό – το καλύτερο όπως μου είπε από όλους τους γειτονικούς Δήμους.
Και επειδή ήταν έτσι μέχρι τώρα, πρέπει να διατηρηθεί στο ίδιο επίπεδο στριμώχνοντας τους ανέργους και τις λοιπές ομάδες το πρωί.
Εξάλλου το πρωί τι κάνουν οι άνεργοι ;
Μήπως έχουν και καμιά δουλειά ;
Μου ανέφερε επίσης, ότι και τα ιδιωτικά γυμναστήρια όταν κάνουν κάποια προσφορά, πληρώνεις μικρότερο αντίτιμο αλλά πηγαίνεις τις ώρες που σου υποδεικνύει το γυμναστήριο, όχι όποτε θες εσύ.
Ιδιωτικά κριτήρια λοιπόν από εδώ και στο εξής και στα Δημοτικά Γυμναστήρια Νέας Σμύρνης.
ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, ΟΥΤΕ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ, ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΝ ΩΡΕΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.
Φαίνεται πως η αλλαγή στον Δήμο με τον κύριο Τζουλάκη και η αλλαγή του υπευθύνου στον τομέα της άθλησης με την κυρία Καριοφύλλη, φέρνει νέα ήθη και έθιμα και μας προετοιμάζει για αυτά που θα ακολουθήσουν.
Απαιτείται ΑΜΕΣΑ στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου να τεθεί το ζήτημα και να πάρουν θέση επίσημα όλες οι παρατάξεις σε αυτήν την ρατσιστική αντιμετώπιση των φτωχών ομάδων, σε αυτή την υποτίμηση ευαίσθητων ομάδων λόγω οικονομικής αδυναμίας.

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Kαταγγελία για το Δημοτικό Γυμναστήριο Ν.Σμύρνης

  • 28/03/2017 at 10:57 μμ
    Permalink

    Πάντως ο υπεύθυνος πολιτιστικών κος Χατζατουριάν, προτιμά τα ιδιωτικά γυμναστήρια από τα δημοτικά, και συγκεκριμένα το ένα επί της Ομήρου. Προφανώς κάτι παραπάνω θα ξέρει από εμάς το πόπολο.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.