Δωρεάν μαθήματα Ισπανικών για τους δημότες Ηλιούπολης




 

 

Ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.) – Γρηγόρης Γρηγορίου», ύστερα από την πολύ μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών, συνεχίζει για τρίτη χρονιά τον κύκλο δωρεάν μαθημάτων Ισπανικών, στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (κτίριο ΟΤΕ – Νικομάχου 18).

Στόχος των μαθημάτων είναι να φέρουν τους συμμετέχοντες  σε επαφή με την Ισπανική κουλτούρα και να αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις της γλώσσας.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε δημότες άνω των 18 ετών και υλοποιείται εθελοντικά για τους συμπολίτες μας από την καθηγήτρια κα Χριστίνα Τζουβάρα.

Φέτος, θα λειτουργήσει ένα νέο τμήμα Ισπανικών κάθε Δευτέρα 18:00 – 20:00 και τα μαθήματα θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2015.

Διευκρινίζεται ότι ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.)-Γρηγόρης Γρηγορίου» δεν είναι εκπαιδευτικός οργανισμός ξένων γλωσσών για να εξασφαλίζει διδασκαλία κατά τάξεις και επίπεδα ή προετοιμασία για εξετάσεις πιστοποίησης. Η σειρά αυτών των μαθημάτων είναι κυρίως εισαγωγή σε πολιτισμους και κουλτούρες, ως δημιουργικά εργαστήρια.

Δηλώσεις συμμετοχής:
Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014
, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης (κτίριο ΟΤΕ-Νικομάχου 18),από 10:00 έως 14:00.
Όροι συμμετοχής:

  • Απαραίτητη είναι η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας και ενός λογαριασμού (ΔΕΗ Ή ΟΤΕ) που να αποδεικνύει  ότι ο ενδιαφερόμενος είναι κάτοικος Ηλιούπολης.
  • Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας λόγω πολύ περιορισμένου αριθμού θέσεων.
  • Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος των πολιτών για τα μαθήματα, δε θα γίνουν δεκτοί εκείνοι που ήδη παρακολουθούν άλλη γλώσσα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης.
  • Επίσης, όσοι δεν εμφανιστούν στα δύο πρώτα μαθήματα ή απουσιάσουν σε 4 μαθήματα συνολικά κατά τη διάρκεια της χρονιάς, θα χάσουν τη θέση τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 210 9940699

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.