“Τον σκότωσα λόγω ζήλειας”




(Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος – zougla.gr)

«Δεν μου φερόταν καθόλου καλά. Με κακομεταχειριζόταν, με χτυπούσε και με ζήλευε. Εκείνη τη νύχτα είχαμε καταναλώσει αλκοόλ. Καβγαδίσαμε για προσωπικά μας θέματα και για περιστατικά που είχαν γίνει στο μαγαζί όπου δουλεύουμε. Κάποια στιγμή τα πράγματα ξέφυγαν…».

Αυτά φέρεται, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, να υποστήριξε η 42χρονη η οποία τις πρωινές ώρες της Πέμπτης μαχαίρωσε μέχρι θανάτου στα γεννητικά όργανα τον 36χρονο Κενυάτη σύντροφό της στο Καλαμάκι Ζακύνθου.

Με βάση τα στοιχεία που έχουν προκύψει μέχρι στιγμής από την προανάκριση, το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα είχε συνεχώς προστριβές τόσο προσωπικής όσο και επαγγελματικής φύσεως.

«Συζούσαν τα τελευταία δύο χρόνια και, σε γενικές γραμμές, έδιναν την εικόνα ενός ευτυχισμένου ζευγαριού. Ωστόσο, πολύ συχνά καβγάδιζαν και μέσα στο μαγαζί όπου δούλευαν και εκτός αυτού, ενώ συχνά -και λόγω εργασίας- φέρονται να κατανάλωναν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ» σημειώνουν οι ίδιες πηγές.

Αν κάποιος, πάντως, κοιτούσε τις φωτογραφίες που κατά καιρούς ανέβαζαν οι δυο τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα αποκόμιζε την εικόνα ενός ευτυχισμένου και ερωτευμένου ζευγαριού.

Αρκετές μάλιστα από αυτές είναι τραβηγμένες μέσα στο μπαρ της δράστιδος, στο οποίο εργαζόταν το θύμα.

«Αν και η 42χρονη υποστηρίζει ότι ο σύντροφός της τη ζήλευε, το πιθανότερο είναι να συνέβαινε το αντίθετο, καθώς πρόκειται για μια γυναίκα ταλαιπωρημένη, χωρισμένη και με δύο παιδιά. Όταν συνελήφθη, μέχρι και τις 18.00 το απόγευμα δεν ψέλλιζε τίποτα. Μόνο έκλαιγε» αναφέρουν στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα άτομα που έχουν ασχοληθεί με την υπόθεση.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι μετά τη στυγερή δολοφονία η γυναίκα φέρεται να προσπάθησε να βάλει φωτιά στο μαγαζί προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη του εγκλήματος, χωρίς όμως τελικά να τα καταφέρει.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.