Ο Ανδρέας Κονδύλης στο 9ο Νηπιαγωγείο Αλίμου – ένα παιχνίδι για 50 παιδάκια! (VIDEO)




Ένα παιχνίδι για 50 παιδάκια, στο 9ο νηπιαγωγείο Αλίμου, στο Άνω Καλαμάκι (Κρήτης 20). Χωρίς την πολυτέλεια χλοοτάπητα, με κίνδυνο να χτυπήσουν ανά πάσα στιγμή, τα παιδιά προσπαθούσαν να μπουν στο μοναδικό “παιχνίδι – σπιτάκι” για να παίξουν. Ποιο όμως να πρωτομπεί…Ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης και η  Πρόεδρος  Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλίμου, Μαρία Αραπάκη, είδαν από κοντά τα προβλήματα, άκουσαν από πρώτο χέρι τα παράπονα και υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν ότι μπορούν, για να νιώσουν και τα παιδάκια του 90υ Νηπιαγωγείου τη χαρά που νιώθουν τα παιδάκια των άλλων νηπιαγωγείων του δήμου!

Ανδρέας Κονδύλης – δήμαρχος Αλίμου:“Καλή αρχή, να θυμάστε ότι δεν έχουν όλα τα παιδάκια στον κόσμο την ευκαιρία και την τύχη να πηγαίνουν στο σχολείο. Το σχολείο είναι μία ευκαιρία να μορφωθούμε να γίνουμε ευτυχισμένοι άνθρωποι και να φτιάξουμε ένα καλύτερο κόσμο.Εδώ είστε σε ένα όμορφο σχολείο με καλούς δασκάλους. Nα τους ακούτε και να αγαπάτε τους συμμαθητές σας. Εύχομαι να έχετε υγεία και πολύ καλή πρόοδο. Kαλή σχολική χρονιά και καλή αρχή. Kαλή δύναμη σε όλο το προσωπικό”.

Μαρία Αραπάκη – Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλίμου:“Να έχετε καλή αρχή, καλή δύναμη στους γονείς και φώτιση στα παιδιά. Είμαστε εδώ για να φτιάξουμε τα σχολεία μας και να τα ομορφύνουμε”.
Μαρία Αποστολίδη – διευθύντρια 9ου νηπιαγωγείου Αλίμου:“Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τα παιδιά μας, γιατί τα θεωρούμε όλα παιδιά μας.Ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά για όλους μας”

http://youtu.be/7gAigY8Lhyg

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.