Επεισοδιακό φινάλε στο Κάιρο και 4η θέση για την ανδρική ομάδα πόλο του ΑΝΟΓ




Την 4η θέση στη γενική βαθμολογία κατέλαβε η ανδρική ομάδα πόλο του Ομίλου μας στο διεθνές τουρνουά του Καΐρου που πήρε μέρος με τη συμμετοχή έξι ομάδων. Επεισοδιακό ήταν το φινάλε κόντρα στην ουγγρική Κάποσβαρ που κατέκτησε το τουρνουά.

Οι Μαγυάροι που αγωνίζονταν με δυο Ολυμπιονίκες στη σύνθεσή τους και δυο Αμερικανούς πήραν τη νίκη με 15-9 , σκορ πλασματικό αφού τα τελευταία λεπτά η αναμέτρηση έμοιαζε περισσότερο παρωδία εξαιτίας των αποφάσεων του Αιγύπτιου διαιτητή και του αντιαθλητικού παιχνιδιού των Ούγγρων.

Μάλιστα κάποια στιγμή στην τελευταία περίοδο κι ενώ το σκορ ήταν 9-7 υπερ των Μαγυάρων το ΠΑΙΧΝΙΔΙ ξέφυγε από τον έλεγχό του διαιτητή και απειλήθηκε σύρραξη μεσα στο νερό που αποφεύχθηκε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων. Ωστόσο είχε προλάβει να αποβάλει τον Φωτόπουλο ενώ νωρίτερα είχε βγάλει τους Κατρουτζανάκη και Φουτρή.

Κάπου εκεί η παρουσία της ομάδας μας στο νερό ήταν καθαρά τυπικού χαρακτήρα με τους Ούγγρους να σημειώνουν γκολ σε κενό τέρμα.

Είναι αξιοσημείωτο ότι ο ΑΝΟΓ χρεώθηκε με 18 αποβολές από τις οποίες οι 6 από τον φουνταριστό ενώ κέρδισε μόλις 9.

Τα οκτάλεπτα για την ιστορία 3-2, 2-2, 4-3, 6-2.

Σκόρερς ήταν οι: Κουλιεράκης 3, Φωτόπουλος 2, Σιράπογλου 1, Καζάζης 1, Χατζηγούλας 1 και Φουτρής 1.

Ο Χατζηγούλας αναδείχθηκε 3ος σκόρερ του τουρνουά με 15 γκολ ενώ 1ος ήταν ο Αιγύπτιος Ιμπραήμ με 19.

Καλύτερος τερματοφύλακας ο Ούγγρος διεθνής Σέζνι.

Η τελική κατάταξη

1.Κάποσβαρ
2. Χελιόπολις
3. Βοιβοντίνα
4. ΑΝΟΓ
5. Σλάβια
6. Αλ Καντίσια

ΣΕΛΕΤΟΠΟΥΛΟΣ “Πολύ καλή προετοιμασία”

Την ικανοποίησή του για την προετοιμασία στο Κάΐρο εξεφρασε ο τεχνικός του ΑΝΟΓ Δημήτρης Σελετόπουλος:

“Ήταν μια πολύ καλή προετοιμασία όσον αφορά στον ρυθμό και την δύναμη. Μου δόθηκε η ευκαιρία να δω για πρώτη φορά πως έχουν δέσει μέχρι τώρα οι νέοι παίκτες με τους παλιότερους, ενώ χρησιμοποίησα και τους 15 και μάλιστα για αρκετή ώρα, κυρίως λόγω των τραυματισμών αλλά και των συνεχών αποβολών που μας χρέωναν ασταμάτητα.

Αν εξαιρέσουμε την πολύ κακή διαιτησία (γενικά για όλους όχι μόνο για εμάς), το τουρνουά ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, με τα περισσότερα παιχνίδια να εξελίσσονται σε ντέρμπι.

Οι υπόλοιπες ομάδες ήταν σε πιο προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας από εμάς. Η Βοιβοντίνα ξεκινάει στις 4/10 στην Αδριατική λίγκα. Η Κάποσβαρ που φέτος έχει στόχο την 6αδα τουλάχιστον στο ουγγρικό πρωτάθλημα, ξεκινάει επίσης την ίδια ημερομηνία , η Σλάβια και η Χελιόπολις ξεκινούν στα μέσα Οκτώβρη το δικό τους πρωτάθλημα”.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.