Έληξε η κατάληψη στο 2ο Λύκειο Αλίμου μετά από μαραθώνια σύσκεψη, στην οποία συμμετείχε ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης




Έληξε η κατάληψη στο 2ο Λύκειο Αλίμου, ύστερα από συνάντηση που είχαν επί 2.5 ώρες ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης και η πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δώρα Σύρμα, με μαθητές, γονείς και καθηγητές.

Το σχολείο βρισκόταν υπό κατάληψη από την περασμένη Δευτέρα, λόγω του τραυματισμού δύο μαθητών από την μπασκέτα που κατέρρευσε.

Ο δήμαρχος είπε ότι έχουν εξασφαλιστεί χρήματα και θα γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στο κτίριο του σχολείου. Εντός των ημερών θα έχει ολοκληρωθεί και ο έλεγχος της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου Αλίμου, στις αθλητικές εγκαταστάσεις όλων των σχολείων της πόλης.

Πριν από λίγο οι μαθητές αποφάσισαν να σταματήσουν την κατάληψη.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Συνεδρίασε σήμερα το Σχολικό Συμβούλιο του 2ου Λυκείου Αλίμου με τη συμμετοχή του Δημάρχου Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη και της Προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δώρας Σύρμα. 

Οι καθηγητές, οι γονείς, η Διευθύντρια και οι μαθητές του Λυκείου, που βρίσκεται από την προηγούμενη εβδομάδα σε κατάληψη, εξέθεσαν όλα τα λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Σχολείο και πρότειναν λύσεις και βελτιώσεις.
Ο Δήμαρχος άκουσε με προσοχή τους μαθητές και τους καθηγητές, ενημέρωσε για τις ενέργειες που έχει ήδη ξεκινήσει η νέα Δημοτική Αρχή από το καλοκαίρι, τους ελέγχους που είναι σε εξέλιξη στα Σχολεία και τις εργασίες που προγραμματίζονται.
Η συνάντηση κράτησε περίπου 2,5 ώρες και οδήγησε σε προγραμματισμό περαιτέρω ενεργειών Δήμου-Σχολείου, ενώ οι μαθητές αποφάσισαν να λυθεί η κατάληψη και να αναμείνουν τις ενέργειες του Δήμου και της Σχολικής Επιτροπής.

Από το Γραφείο Τύπου &
Δημοσίων Σχέσεων

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.