Σύσκεψη στον Ο.Σ.Κ για τα σχολεία του Αλίμου




Από αριστερά: Ανδρέας Κονδύλης (Δήμαρχος Αλίμου), Ηρακλής Δρούλιας (Πρόεδρος Κτιριακών Υποδομών Α.Ε.), Κωνσταντίνα-Θεοδώρα Γκόνη (Εντεταλμένη Δημ. Σύμβουλος)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Συνάντηση και συνεργασία πραγματοποίησε η νέα Δημοτική Αρχή του Αλίμου με τους εκπροσώπους του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων για τα θέματα των σχολείων.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο νέος Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης και η αρμόδια Δημοτική Σύμβουλος εντεταλμένη για θέματα Ο.Σ.Κ. Γκόνη Κωνσταντίνα – Θεοδώρα, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Σ.Κ. κ. Ηρακλής Δρούλιας, ο Αντιπρόεδρος κ. Ανδρέας Αθανασόπουλος, μέλη του Δ.Σ. και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Συζητήθηκαν μεταξύ άλλων η προσθήκη αιθουσών στο 2ο Γυμνάσιο Αλίμου, η προσθήκη αιθουσών στο 2ο & 7ο Δημοτικό Σχολείο και γενικότερα ο προγραμματισμός του Ο.Σ.Κ. για τα σχολεία του Δήμου μας (ανάγκες για επισκευές, για ανέγερση νέων εκπαιδευτηρίων κ.λπ.).

Η συνεργασία με τον ΟΣΚ (που πρόσφατα έχει μετονομαστεί σε Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.) θα επαναληφθεί το Σεπτέμβριο, με την έναρξη της σχολικής χρονιάς.


 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.