Η αισχροκέρδεια σαρώνει: Οκτώ ευρώ για έναν φραπέ, δεκατρία για γεμιστά, έξι για ένα κομμάτι τυρόπιτα στην παραλιακή (VIDEO)




Η αισχροκέρδεια συνεχίζεται σε τουριστικές περιοχές της Αττικής, με τον φραπέ με λίγο παγωτό να πωλείται έως και 8,50 ευρώ σε παραλιακές καφετέριες, ενώ την ίδια τιμή έχει και ο Irish coffee, τον οποίο προτιμούν οι τουρίστες. Μάλιστα, σε κάποια μαγαζιά στην παραλιακή ζώνη ο πελάτης είτε πάρει τον καφέ σε πλαστικό ποτήρι, είτε καθίσει στο τραπέζι και δεχθεί τις υπηρεσίες του σερβιτόρου με θέα την θάλασσα, θα πληρώσει ακριβώς την ίδια τιμή, καθώς όπως υποστηρίζουν οι καταστηματάρχες, η «θέα θάλασσα» πληρώνεται ακριβά.

Το ίδιο ισχύει και στα εστιατόρια, όπου βρέθηκε η κάμερα του ALPHA. Ενδεικτικά, η χωριάτικη σαλάτα κοστολογείται 9 ευρώ, μία μερίδα γεμιστά 13 ευρώ, μία απλή μακαρονάδα με σάλτσα 10 ευρώ και ένα κομμάτι τυρόπιτα 6 ευρώ. Όπως λένε μάλιστα οι τουρίστες, έκτος από την αισχροκέρδεια διαπιστώνουν ότι και η φοροδιαφυγή καλά κρατεί, καθώς στις περισσότερες περιπτώσεις δεν τους δίνουν απόδειξη.

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ALPHA.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.