1o Γυμνάσιο Αλίμου – κίνδυνος ατυχημάτων από την κακή κατάσταση στο γήπεδο του μπάσκετ!




Απαράδεκτη κατάσταση επικρατεί στο γήπεδο μπάσκετ του 1ου Γυμνασίου Αλίμου με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι μαθητές από τραυματισμούς.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Νίκο Γκρέτσα, τα τελευταία  χρόνια δεν έχει γίνει καμία συντήρηση.
Ενημερώνω την απερχόμενη αλλά και την Νέα Δημοτική αρχή ότι ο χώρος του γηπέδου μπάσκετ έχει καταστραφεί είτε από την κακή κατασκευή , είτε από την μεγάλη χρήση , είτε από την έλλειψη σκέπαστρου του επανειλημμένα ζητούσαν οι Σύλλογοι Γονέων αλλά δυστυχώς χωρίς οι αρμόδιοι να φροντίσουν για την κατασκευή του.
Τα δάπεδο είναι σε απαράδεκτη κατάσταση και μπορεί να προκαλέσει από θλάσεις έως βαριές κακώσεις στους μαθητές του σχολείου μας και χρήζει άμεσης επισκευής πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ενώ εξυπηρετεί και τους μικρούς μαθητές των Δημοτικών της περιοχής μέσω της σχολής Μπάσκετ , εκτός από τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου, Αλίμου.
Καμία επισκευή ή συντήρηση των χώρων αθλοπαιδιών δεν έγινε τα τελευταία χρόνια στο 1ο Γυμνάσιο Αλίμου όπως και εμείς ως μέλη του Συλλόγου έχουμε πληροφορηθεί.
Παρακαλώ την απερχόμενη Δημοτική αρχή να φροντίσει για την συγκεκριμένη επισκευή έως την 1η Σεπτεμβρίου 2014 ενώ ζητάμε να υπάρχει καινούργιο δάπεδο με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων
ο Πρόεδρος Νίκος Γκρέτσας

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.