ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ>Γλυφαδιώτισσα κόρη εφοπλιστή έκοψε τις φλέβες της και το πόσταρε στο Facebook




efo

Ειλικρινά… αυτό δεν το έχω δει ξανά. Κάνω αυτή τη δουλειά σχεδόν 23 χρόνια. Είναι συγκλονιστικό. Είναι τρομερό. Δεν υπάρχουν λόγια. Στην αρχή πίστευα πως πρόκειται για πλάκα. Όμως διαπίστωσα αργά χθές τη νύχτα πώς το θέμα όχι απλά ισχύει αλλά η Εμίλια Μπάρακ νοσηλεύτηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου οι γιατροί της έσωσαν τη ζωή.
Σύμφωνα με πληροφορίες η νεαρή κόρη του Έλληνα πλοιοκτήτη το τελευταίο διάστημα ζεί ύπο το καθεστώς πολύ μεγάλης πίεσης. Έχει φύγει απο το πατρικό της εδώ και καιρό και βρίσκεται σε διαδικασία μοιράσματος της περιουσίας με τον πατέρα της.
Κανείς δεν γνωρίζει μέχρι ώρας τον λόγο που έφτασε σε σημείο… πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση. Κάποιοι λένε πώς αιτία δεν είναι τόσο η περιουσία και οι οικογενειακές αναταράξεις αλλά κυρίως τα προσωπικά της. Ίσως γι αυτό και να μπήκε στη διαδικασία ν΄ανεβάσει για λίγη ώρα την εικόνα με το κομμένο χέρι της στην σελίδα της στο Facebook και μετά να την κατεβάσει. Ίσως να ήθελε να στείλει κάποιο μήνυμα. Ποιος ξέρει.
Όπως και να χει το κορίτσι πήρε σήμερα το πρωϊ εξιτήριο απο το νοσοκομείο και αυτή την ώρα βρίσκεται στο σπίτι της στη Γλυφάδα.
ΠΗΓΗ:blogs.gossip-tv.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.