Πόλεμος Μάκη Τριανταφυλλόπουλου με Γαβριήλ Σακελλαρίδη για το ροζ βίντεο
 

Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη αναφορικά με το βίντεο στο οποίο φέρεται να απεικονίζεται ο νεαρός πολιτικός σε ερωτικές περιπτύξεις. Την περασμένη Τρίτη ο κ. Σακελλαρίδης με σχόλιο του στο facebook έκανε λόγο για πολιτικούς εκβιασμούς και σήμερα ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με ανάρτηση που έχει τίτλο «Τελικά, για ποια Aριστερά μιλάμε και ποιος έχει δικαίωμα να την επικαλείται;», στο zougla, έδωσε τη δική του απάντηση.

Το κείμενο που ανέβασε το zougla.gr

Τελικά, για ποια Aριστερά μιλάμε και ποιος έχει δικαίωμα να την επικαλείται;

Ο πρωταγωνιστής του καρότου δεν είναι άλλος από τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, προσωπική επιλογή του Αλέξη Τσίπρα ως υποψηφίου για τον Δήμο Αθηναίων.

Όταν κατάλαβε ότι η απίστευτα ανεύθυνη πολιτικά συμπεριφορά του θα δημοσιοποιηθεί μέσω του zougla.gr, πέρασε στην αντεπίθεση από το facebook! Με υπονοούμενα για φασίζουσες συμπεριφορές, εκβιασμούς και άλλα τινά, τα οποία όμως ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Για την ταμπακιέρα κουβέντα.

Με λίγα λόγια, ο κ. Σακελλαρίδης θεωρεί ότι μπορεί να παραμένει στο απυρόβλητο και να οχυρώνεται πίσω από την Αριστερά που δεν… υποκύπτει.

Είναι πρωτάκουστο, πολιτικό πρόσωπο να μπαίνει σε site γνωριμιών, να αυτοϊκανοποιείται ανοίγοντας την κάμερα σε αγνώστους, συμπεριφερόμενο κατά τρόπο που αδυνατεί να συλλάβει ο ανθρώπινος νους και, όταν αυτό γίνεται γνωστό στο διαδίκτυο, να ζητάει και τα ρέστα!

Γιατί η παρέα των φοιτητών που μας κατήγγειλε το γεγονός έμεινε έκπληκτη όταν διαπίστωσε ότι ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αθηναίων που έβλεπε στις αφίσες ήταν ο γνωστός τους Γκάμπριελ από το site στο οποίο έμπαιναν για να διασκεδάσουν με διάφορους γραφικούς τύπους…

Έχουμε ήδη περιγράψει σε άλλα δημοσιεύματα τα κατορθώματά του, τα οποία για εμάς δεν θα είχαν κανένα ενδιαφέρον, εάν δεν έφερε την ιδιότητα του πολιτικού. Αυτό πρέπει να καταστεί σαφές σε όσους εκ του πονηρού βαφτίζουν προσωπικά δεδομένα την ανευθυνότητα και την ανοησία.

Προσπαθήσαμε να αποφύγουμε τη δυσάρεστη για εκείνον κατάσταση της δημοσιοποίησης, ενημερώνοντας την ηγεσία του κόμματός του. Μιλήσαμε με τέσσερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, εκ των οποίων τα τρία και βουλευτές. Δεν δώσαμε δημοσιότητα, ενώ είχαμε όλα τα στοιχεία στα χέρια μας δύο εικοσιτετράωρα πριν από τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών, για να μη θεωρηθεί πολιτική παρέμβαση.

Κάναμε ό,τι ήταν δημοσιογραφικά σωστό και μάλιστα καθ’ υπερβολή, εφόσον ο δημοσιογράφος οφείλει να δημοσιεύει χωρίς να συνυπολογίζει το πολιτικό κόστος και άλλα μεγέθη άσχετα με την ίδια την είδηση.

Δεχθήκαμε πιέσεις από γνωστούς και φίλους, οι οποίοι χωρίς να γνωρίζουν τη σοβαρότητα της υπόθεσης προσπάθησαν να λειτουργήσουν αποτρεπτικά. Καλοπροαίρετα, είναι αλήθεια οι περισσότεροι. Όταν άκουγαν όμως τι είχε συμβεί, έκαναν πίσω, γιατί είναι αυτονόητο ότι ένας πολιτικός δεν μπορεί να γδύνεται μπροστά στην κάμερα συνομιλώντας με άγνωστο προς αυτόν άτομο και να ικανοποιεί τις όποιες ορέξεις του κατά τρόπο πρωτόγνωρο, δίχως να συνυπολογίζει τις συνέπειες των πράξεών του. Δεν είναι δυνατό να μην αντιλαμβάνεται ότι εκείνη τη στιγμή καθιστά όμηρο τον εαυτό του και το κόμμα του στα χέρια μη ταυτοποιημένων προσώπων τα οποία θα μπορούσαν να τον εκβιάσουν πολιτικά.

Είναι απίστευτα υποκριτικό το εφεύρημα των προσωπικών δεδομένων πίσω από το οποίο επιχειρεί να κρυφτεί, γιατί προσωπικά είναι τα δεδομένα της ιδιωτικής σου ζωής και αυτά μέχρι ενός σημείου, όταν ανακατεύεσαι με τα κοινά. Προσωπικά δεδομένα δεν είναι όσα εσύ ο ίδιος δίνεις βορά στις ορέξεις εκείνων που δεν γνωρίζεις ανοίγοντας μία κάμερα.

Το γεγονός ότι αμύνεται επικαλούμενος τη δημοκρατία και την Αριστερά δεν μας εκπλήσσει, έχουμε δει και ακούσει χειρότερα.

Εκείνο το οποίο δεν μπορούμε να κατανοήσουμε είναι ο εκβιασμός που υπαινίσσεται ότι του ασκούμε. Επειδή η Αριστερά αγωνίστηκε με αίμα και όχι με καρότα, φρόνιμο είναι ο κύριος Σακελλαρίδης να αποχωρήσει σιωπηρά από την πολιτική, αναλογιζόμενος τις ευθύνες του. Γιατί εξέθεσε κατά τρόπο παιδαριώδη τον εαυτό του και κατ’ επέκταση το πολιτικό του περιβάλλον.

Εκτός και εάν αποδεχθούμε ότι το να ικανοποιείς τα βίτσια και τις φαντασιώσεις σου με κάμερα ενώπιον αγνώστων, έπειτα από περιστασιακή συνεύρεση στο διαδίκτυο, αποτελεί προϋπόθεση για συμμετοχή στην ενεργό πολιτική.

Συνεργάτης μας παρέδωσε σήμερα το οπτικό υλικό στις Αρχές, για διερεύνηση πιθανών αδικημάτων που είναι δυνατόν να έχουν διαπραχθεί και, φυσικά, επειδή το υλικό αυτό δεν έχει κανένα άλλο ενδιαφέρον εκτός από την πολιτική του διάσταση και από τον επιπόλαιο τρόπο που επιλέγονται κορυφαία στελέχη σε ένα κόμμα από το οποίο ο λαός περιμένει λύσεις για τα μεγάλα προβλήματα που τον απασχολούν.

Κι επειδή ο κ. Σακελλαρίδης και κάποιοι όψιμοι φίλοι του αναφέρονται σε σκουπίδια της δημοσιογραφίας, ας αναλογιστούν εάν τα σκουπίδια αυτά είναι περισσότερο επικίνδυνα από κάτι πολιτικά σκουπίδια που κυκλοφορούν αριστερά και δεξιά.

Ας σκεφθούν τις συνέπειες για το κόμμα τους, εάν η υπόθεση έβλεπε το φως της δημοσιότητας πριν από την εκλογική αναμέτρηση.

Aυτή είναι η φωτογραφία για τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη στο σάιτ zougla


Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης καταγγέλλει πολιτικούς εκβιασμούς

Υπενθυμίζεται πως την Τρίτη ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης με ανάρτησή του στο facebook κατήγγειλε οργανωμένη επίθεση εναντίον του και πολιτικούς εκβιασμούς από συγκεκριμένους μηχανισμούς πίσω από υπόθεση με επίμαχο βίντεο.

Συγκεκριμένα ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αθηναίων έκανε λόγο για μηχανισμούς που παραπέμπουν σε παρακράτος, εμφανιζόμενες με δημοσιογραφικό μανδύα.

«Τέτοιες σκοτεινές πρακτικές δε θα επικρατήσουν στην πολιτική ζωή. Η Αριστερά δεν εκβιάζεται», καταλήγει το κείμενο του Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Αναλυτικά η ανάρτησή του στο facebook:

«Το τελευταίο διάστημα, και αμέσως μετά τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, σχεδιάστηκε και εξαπολύθηκε εναντίον μου επίθεση με όλα τα χαρακτηριστικά του πολιτικού εκβιασμού.

Δεν ενέδωσα και δεν πρόκειται να ενδώσω σε τέτοιες πρακτικές.

Από την πρώτη στιγμή επιλέξαμε να μην συνδιαλλαγούμε με όσους επιδιώκουν τον εκφασισμό της πολιτικής ζωής και την επιβολή του νόμου της ζούγκλας.

Η επίθεση αυτών των μηχανισμών που παραπέμπουν σε μεθόδους παρακράτους και πολιτικού περιθωρίου, εμφανιζόμενες μάλιστα με δήθεν δημοσιογραφικό μανδύα, στοχεύει στη χειραγώγηση τη δική μου και του κόμματός μου.

Αυτοί οι όροι δημόσιας συζήτησης δεν πρέπει να γίνουν ανεκτοί ούτε για εμένα, ούτε για κανέναν πολίτη.

Τέτοιες σκοτεινές πρακτικές δε θα επικρατήσουν στην πολιτική ζωή.

Η Αριστερά δεν εκβιάζεται».

Πηγή:iefimerida.gr

 

Ο σκοτεινός κόσμος του κ. Τριανταφυλλόπουλου

Ο σκοτεινός κόσμος του κ. Τριανταφυλλόπουλου

Ο λούμπεν υπόκοσμος της δημοσιογραφίας ήταν πάντα εδώ. Δεν προκαλεί έκπληξη λοιπόν η εμετική επίθεση στον Γαβριήλ Σακελλαρίδη από τον εμβληματικότερο εκπρόσωπό του. Το έχει κάνει πολλές φορές μέχρι τώρα και θα το ξανακάνει- αυτό τον τρέφει, αυτό του δίνει υπόσταση. Χωρίς τις κρυφές κάμερες, τη βάρβαρη εισβολή στον ιδιωτικό χώρο και τους εκβιασμούς δεν θα θυμόταν κανείς την ύπαρξή του. Η διαφορά είναι μία σε σχέση με το παρελθόν, δεν υπάρχουν πια προσχήματα. Τώρα που έχει εμφανιστεί ο σκληρός πολιτικός φασισμός της Χρυσής Αυγής, ο σκοτεινός φασισμός της δημοσιογραφίας που ενσαρκώνει ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος αποκατέστησε αυτομάτως και τη φυσική του θέση στην πολιτική γεωγραφία.

Τα προηγούμενα χρόνια διάνθιζε τις χυδαίες επιθέσεις του στα προσωπικά δεδομένα δημοσίων προσώπων με μία τάχα δημοκρατικής κοπής μικροαστική ηθικολογία. Ο λαός έχει δικαίωμα στην αλήθεια, δίνουμε μάχη για το δημοκρατικό δικαίωμα του λαού στην πληροφόρηση, ελευθερία του Τύπου, μπλα, μπλα, μπλα Δημοκρατία. Τότε ο σταρ του μέσου όρου είχε ανάγκη από επίχρισμα δημοκρατικών φρονημάτων γιατί ακόμα το σκοτεινό κομμάτι αυτού του μέσου όρου δεν είχε βρεί τις πολιτικές ράγες να διοχετεύσει τη μέσα του άβυσσο. Όταν  βρήκε τη Χρυσή Αυγή νομιμοποίησε την καταχνιά της ψυχής του. Γιατί αυτοί που καταναλώνουν τις ιστορίες της κρεβατοκάμαρας των άλλων στην ουσία εκεί ανήκαν πάντα ακόμα και αν δεν την ψηφίζουν ούτε τώρα.

Ο σταρ του μέσου όρου έπρεπε να είχε πάει και στρατό και εκεί είχαμε ένα πρόβλημα. Δεν νοείτο ο ήρωας του συνήθως εθνικιστή αμόρφωτου μικροαστού να είναι φυγόστρατος με τρελόχαρτο. Και για αυτήν την τρύπα της ζωής του, όμως, ο Μ.Τριανταφυλλόπουλος είχε κατασκευάσει μια δημοκρατική ιστορία. Λίγο τραβηγμένη, αλλά έτσι κι αλλιώς στο πρόθυμο κοινό του απευθύνεται- οι άλλοι τρόμαζαν ή γελούσαν μαζί του από πριν. Δεν πήγε λοιπόν στρατό από υπερβολική δημοκρατικότητα, επειδή είχε κακές παιδικές αναμνήσεις από τη Χούντα που είχε σε δυσμένεια τον χωροφύλακα μπαμπά του γιατί ήταν Παπανδρεϊκός, είπε κάποια βραδιά σχεδόν βουρκωμένος. Δεν άντεχε λοιπόν τους στρατιωτικούς ο κ. Μάκης για αυτό δεν πήγε στρατό επί Δημοκρατίας.

Τώρα φαντάζομαι το σενάριο το έχει αλλάξει. Ίσως και να το έχει κάνει αντίστροφο, ποιός ξέρει μ’ αυτόν; Τώρα ο τακτισμός του σκότους τον έφερε αναπόφευκτα κοντά στους ομοίους του. Δεν κρύβεται πια η εκλεκτική του συγγένεια με τους Χρυσαυγίτες. Τους διαφημίζει, δημοσιεύει ψεύτικα γκάλοπ που τους εκτοξεύουν, κολυμπά μαζί τους στα ίδια βοθρολύματα του λούμπεν περιθωρίου. Έτσι, ενώ στο παρελθόν τις βίαιες εφόδους στην προσωπική ζωή ανύποπτων πολιτών τις πουλούσε σαν μάχες Δημοκρατίας και Ελευθεροτυπίας τώρα τις μοιράζεται ανοιχτά με τους φασίστες. Τώρα αυτός ο συρφετός  των υπόδικων βουλευτών είναι που παραλαμβάνει από τον κ. Μάκη τη φήμη και αναλαμβάνει να τη διασπείρει στους υπονόμους της πόλης. Αυτοί είναι τώρα οι άτυποι συνεργάτες του παλιού δημοκράτη ματάκια.

Και εδώ είναι που στέκεται τυχερός ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης σε σχέση με τον Στέφανο Κορκολή, τον  μακαρίτη Ασλάνη, τον Χάρη Τομπούλογλου και τόσα άλλα θύματα του αδίστακτου δημοσιογράφου. Δεν υπάρχει σήμερα σύγχυση. Κανείς πια δεν έχει την αυταπάτη ότι η κλειδαρότρυπα είναι δημοκρατικό δικαίωμα. Τώρα όσοι  ακούνε, εμπιστεύονται και αναπαράγουν τον κ.Τριανταφυλλόπουλο ξέρουν ότι τσαλαβουτάνε στο βούρκο παρέα με τους φασίστες. Και αυτό το ξεκαθάρισμα είναι η μόνη θετική συνεισφορά της σπείρας Μιχαλολιάκου στην κοινωνία μας.

Του Ανδρέα Πετρουλάκη από protagon

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.