Πάρκο Παλαιού Φαλήρου – Κυριακή 22 Ιουνίου @ 8 μ.μ.
elitegeito

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Η αγαπημένη μας μάρκα Elite προσπαθεί να καταρρίψει το Παγκόσμιο Ρεκόρ Guinness, στρώνοντας το μεγαλύτερο σε μήκος τραπέζι πικνίκ! Ελάτε να το γιορτάσουμε μαζί στο Πάρκο Παλαιού Φαλήρου την Κυριακή 22 Ιουνίου στις 8 το απόγευμα, με λαχταριστές λιχουδιές Elite, δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους, αλλά και με μια ξεχωριστή συναυλία των Onirama.

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Για τη μάρκα Elite, η γιορτή αυτή είναι μια ευκαιρία προσφοράς στα παιδιά, που χρειάζονται τη βοήθεια μας! Για κάθε άτομο που θα καθίσει στο τραπέζι, η μάρκα Elite θα ενισχύσει την Κιβωτό του Κόσμου με 10 ευρώ, ενώ θα προσφέρει και προϊόντα σε ποσότητες ίδιες με αυτές που θα καταναλωθούν στο τραπέζι πικνίκ.

Η αγαπημένη μας μάρκα Elite, που μπήκε στη ζωή μας το 1968 όταν δημιούργησε την πρώτη τυποποιημένη φρυγανιά στην Ελλάδα, συνεχίζει να φέρνει καινοτόμα προϊόντα στην καθημερινή μας διατροφή, εμπνευσμένα από τη δύναμη, την ποικιλία και την αυθεντική νοστιμιά της φύσης και μας καλεί με αυτό το πικνίκ να ζήσουμε τη δική μας φυσική απόδραση!

ELBISCO A.E.

Η ELBISCO A.Ε. διαθέτει μερικές από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες μάρκες στην Ελλάδα, όπως Κρις Κρις, Elite, Αλλατίνη, Βοσινάκη και Forma. Για την ELBISCO Α.Ε., η αναζήτηση της προϊοντικής ανανέωσης και της καινοτομίας αποτελεί τον κεντρικό άξονα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Η εταιρεία, με μία μακρόχρονη πορεία στην αγορά τροφίμων, εστιάζει στην έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων που προσφέρουν απόλαυση, αλλά και προϊόντων Υψηλής Διατροφικής Αξίας, δίνοντας προτεραιότητα στην ποιότητα και την ασφάλεια.

Κυριακή 22 Ιουνίου @ 8 μ.μ.

Πάρκο Παλαιού Φαλήρου

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.