Open Yoga Day στο Άλσος Νέας Σμύρνης (VIDEO)




(Γράφει η Εριέλλα Χρυσού)
Στο Άλσος της Νέας Σμύρνης και στα πλαίσια της ανακήρυξης του 2014 ως επίσημο έτος Γιόγκα, οργανώθηκε ημερίδα Open Yoga Day, όπου και βρέθηκε η κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr ως επίσημος χορηγός επικοινωνίας μαζί με το διαδικτυακό τηλεοπτικό ραδιόφωνο www.nstv.gr/radiostring και την εφημερίδα Προφήτης.
Η ολοήμερη εκδήλωση περιελάμβανε εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους φίλους της γιόγκα, αλλά και ομιλίες, στις οποίες καλύφθηκαν θέματα όπως: τι είναι η γιόγκα, η γιόγκα στο εξωτερικό, ποιοι κάνουν γιόγκα κ.α.
Στην κάμερα του www.nstv.gr μίλησε η Ελένη Κοσσυφίδου, πρόεδρος του Συλλόγου Γιόγκα Ελλάδος, η οποία αποκάλεσε στο σύστημα γιόγκα «διεύρυνση της συνειδητότητας», θεωρώντας πως η σωματική ευεξία είναι το αποτέλεσμα ενός υγιή νου.
Με τη σειρά της, η Πόπη Πανταλέων, μέλος της οργανωτικής ομάδας της εκδήλωσης, ευχαρίστησε το Δήμο της Νέας Σμύρνης για την άψογη συνεργασία, ενώ η Μαίρη Σούκουλη, μέλος και αυτή της οργανωτικής ομάδας, μίλησε αναλυτικότερα για το σύστημα της γιόγκα, εξηγώντας τη βασική τεχνική πάνω στην οποία στηρίζονται όλες οι υπόλοιπες τεχνικές.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.