Ας κρατήσουν οι χοροί… (VIDEO)




Η ομάδα που όταν έπαιζε β Αθηνών ειμασταν εκει,η ομάδα που για πολλα χρονια πιτσιρικας φοραγα την φανελα της έστω και απο το τμήμα του μπασκετ κατάφερε να μας κάνει υπερήφανους και παλι….ΑΟ ΤΡΑΧΩΝΩΝ Β ΕΘΝΙΚΉ!!!!
γεμάτος χάρα για τους πρωην συμπαίκτες μου(μια και με το χρονο δε μπορεί να τα βάλει κανεις), σαν παλαίμαχος πια, σε ένδειξη αγάπης απο τη πλευρα μου, το μονο που μπορουσα να κάνω ηταν να είμαι και ο εγώ εκεί. Πέρα απο το οτι ήθελα να κάνω λούτσα με τη σαμπάνια τον αρχηγο και απο τα καλυτερα παιδιά που έχω γνωρίσει….φυσικά για το Γουλα ο λογος! Στιγμες που θα μείνουν χαραγμένες βαθιά στη μνήμη του καθενα., για να τις διηγείται σαν μικρο παιδι. Στις μέρες μας και έτσι οπώς έχει γίνει το ποδόσφαιρο, χωρίς δόση υποτίμησης για τους πρωην συμπαίκτες μου, κανεις δε μπορεί να πλουτισει απο αυτό χρωματικά. Απεναντίας όμως ηταν απο αυτους τους ΤΥΧΕΡΟΥΣ που ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ απο αυτές τις στιγμές. Στιγμές που δεν έχουν τύχει άλλοι παίκτες στην καριέρα τους να ζήσουν. Και όπως είχα πει καποτε σε αύτη την ομάδα, η άνοδος που πέτυχαν σε σχέση με το οτι δεν ηταν αρχικός στόχος, σε σχέση πως υπερπηδησαν τις όποιες τρικλοποδιές απο τα άλλα δυο ΑΡΧΙΚΑ φαβορί….μετράει ΔΙΠΛΑ. ΜΠΡΑΒΟ ρε ΜΑΓΚΕΣ. ΜΠΡΑΒΟ σε ολους.
1 εικόνα 1000 λεξεις !!!!!!!!!Α.Ο τραχωνες — στην τοποθεσία Stardust Cafe
Καταρχήν μπράβο στην ομάδα σας γι αυτο που καταφερε να κανει φέτος ! Το αξίζατε και ειστε αξιοι και εχετε πολλα συγχαριτηρια απο ολυς τους RANGERS που δεν δωσατε την ευκαιρια να ανέβει η ελευσίνα

Και κάτι ακόμα….Να είστε διπλα στην ομαδα σας…ομαδα χωρις φιλαθλους δεν γινεται….Το γηπεδο σας γέμισε μονο με εμας και με την ελευσινα…οταν σε αλλα ματσ ησασταν 150 max …Οσα λεφτα και να εχετε ..οτι και προοπτικες να κανετε δεν γινεται δουλεια χωρις φιλαθλους και κοσμο (και οικονομικα και συναισθηματικα βοηθατε τον συλλογο

Ελπίζω μια μερα να ξανασυναντηθουμε …RANGERS -3-

πηγαίναμε σχολείο και οργανώναμε όλο αυτό το σκηνικό για το παιχνίδι με τον Ιάσονα στο Α’ τοπικό…μαζεύαμε λεφτά από το χαρτζιλίκι μας για να πάρουμε πυρσούς,κροτίδες και όλα εκείνα που μας έκαναν τους αλητάμπουρες τις γειτονιάς….είμαστε ακόμα εδώ. Μπορεί τώρα να μην κρατάμε πυρσούς και και κροτίδες και να είμαστε με το πλαστικό ποτήρι του καφέ στις εξερδες του Ολντ Τραχων όμως πάντα δίπλα …Δεν κατάλαβα πως φτάσαμε ως εδώ…από τότε που πηγαίναμε σχολείο και κόβαμε χαρτάκια μέσα στην τάξη για παιχνίδια όπως αυτό με τον Ιάσων μέχρι σήμερα που ήμασταν μαζεμένοι σπίτι μου και ακούγαμε τον αγώνα ενώ έκλεινε η φωνή μας όλο ένα και περισσότερο σε κάθε γκολ….Συγκινήσεις.
Antreas Kuparissis – ιωνικος
ΑΠΟ ΜΕΡΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΩ [ΣΑΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Σ.Φ ΣΤΑΧΥΟΦΟΡΟΙ ] ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΞΙΑ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΣΑΣ ΟΜΑΔΑΣ …ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΕΦΘΗΚΑΤΕ ΔΙΚΑΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ !!! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!
http://youtu.be/nmuGDFeEWTk

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.