3Β – “Οι καταπατητές των παραλιών μας και οι συνεργάτες τους”





ANAKOIΝΩΣΗ ΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ:
Χαιρετίζουμε την απόφαση της 10/6/14 του Δημοτικού Συμβουλίου που, μετά τη μαζική και δυναμική κινητοποίηση των κατοίκων της περιοχής, καταδίκασε ΟΜΟΦΩΝΑ την απόπειρα ιδιωτικοποίησης και αποκλεισμού της παραλίας Αγ. Νικολάου Καβουρίου και παρέπεμψε στον εισαγγελέα το φάκελο της οικοδομικής άδειας του πρώην ξενοδοχείου Καστέλο και νυν ιδιοκτησίας Προκοπίου.

Θλιβερή παραφωνία αποτελούν τα δημοσιεύματα μερίδας του τοπικού τύπου, γραπτού και ηλεκτρονικού, που ακολούθησαν. Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν αναφέρουν καθόλου ή μόνο στα ψιλά την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ΒΒΒ , τα προβλήματα που αφορούν τη νομιμότητα της οικοδομικής άδειας του πρώην ξενοδοχείου Καστέλο και νυν ιδιοκτησίας του εφοπλιστή Προκοπίου, το αδιαμφισβήτητο γεγονός της συνεργασίας των συνεργείων του Δήμου ΒΒΒ με τα ιδιωτικά συνεργεία της ανεγειρόμενης βίλας Προκοπίου (πρώην ξενοδοχείο Καστέλο) στη δενδροφύτευση της παραλίας κλπ.

Ειδικά η εφημερίδα ΕΒΔΟΜΗ στο φύλλο της 14/6/14 αποδίδει ευθύνες στην Δ/ντρια Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, γιατί συγκάλυπτε, όπως λέει, την παρανομία!

ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ, ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ…

Οι πολίτες κάτοικοι της περιοχής ενήργησαν σύμφωνα με το Νόμο και το Σύνταγμα, προασπίζοντας την παραλία ως δημόσιο αγαθό.

Η Δ/ντρια Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, κ. Ηλιοπούλου, παρουσίασε αποκαλυπτικά στοιχεία για το πολεοδομικό καθεστώς στην περιοχή, που συνέβαλαν στη λήψη αυτής της απόφασης. Καμία αρμοδιότητα ούτε είχε, ούτε έχει η ίδια για την έκδοση και τον έλεγχο οικοδομικών αδειών, όπως γνωρίζει πολύ καλά η αρθρογράφος της εφημερίδας.

Είναι λυπηρό που μερίδα του τοπικού τύπου ενοχλείται από τις καταγγελίες και τις αποκαλύψεις και προβαίνει στη συκοφάντηση όσων καταγγέλλουν.

Ποιους εξυπηρετεί άραγε;

Η προεκλογική εκστρατεία στηρίχθηκε σε μεγάλο βαθμό στις πολυδάπανες δημοσιεύσεις μέσω του τοπικού τύπου. Δυστυχώς διαπιστώνουμε ότι και σήμερα η στάση μερίδας του τύπου είναι μεροληπτική. Όταν, μάλιστα, πρόκειται για αποσιώπηση καταγγελιών σε βάρος όσων επιβουλεύονται δημόσια αγαθά, η στάση αυτή είναι απολύτως καταδικαστέα. Τα συκοφαντικά δημοσιεύματα δεν πρέπει να φοβίσουν ούτε να φιμώσουν τους δημότες και τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου.

Ας φοβηθούν οι καταπατητές των παραλιών μας και οι πάσης φύσεως υποστηριχτές και συνεργάτες τους.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.