Πάρις και Αλέξανδρος Κασιδόκωστας στηρίζουν τον Πανά




Τον απολογισμό του έργου της Δημοτικής Αρχής και τους υποψηφίους της Ανεξάρτητης Κίνησης Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης παρουσίασε ο Δήμαρχος Σπύρος Πανάς το πρωί της Κυριακής στο ξενοδοχείο Divani Hotel στο Καβούρι.
Η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 11:00, ωστόσο η μαζική προσέλευση του κόσμου καθυστέρησε την διαδικασία κατά 1 ώρα. Απροετοίμαστοι ‘πιάστηκαν’ οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου καθώς οι καρέκλες που είχαν τοποθετήσει στην αίθουσα δεν έφταναν για τον κόσμο με αποτέλεσμα εκατοντάδες δημότες παρακολούθησαν την ομιλία του Δημάρχου όρθιοι Σπύρος Πανάς παρουσίασε το έργο της Δημοτικής Αρχής από το 2010 μέχρι και σήμερα. Αναφέρθηκε στις Πολεοδομικές παρεμβάσεις στη Βάρη (Νέο Γενικό Πολεοδομικό σχέδιο, Οριοθέτηση Ρέματος Κόρμπι, Κύρωση Πράξης Εφαρμογής στο Κόρμπι, Πετυχημένες παρεμβάσεις στο ΥΠΕΚΑ για το Χέρωμα), στα Έργα Υποδομής (οδοποιία Μηλαδέζα/Ασύρματος, Ανακατασκευή Πλατείας Εθνικής Αντίστασης, Ανέγερση Ιερού Ναού Προφήτη Ηλία στο Κόρμπι, Αναβάθμιση της Βάρκιζας) στις Εκπαιδευτικές παρεμβάσεις (3ος Βρεφονηπιακός Σταθμός Βάρης, 3ο Δημοτικό Σχολείο Ασύρματος, Νέος Βρεφονηπιακός Σταθμός Μηλαδέζας.4Αναφέρθηκε στο παραλιακό μέτωπο της Βούλας και την απομάκρυνση παράνομων κατασκευών και χρήσεων, ανακατασκευή αθλητικών χώρων την αναβάθμιση όλων των παιδικών χαρών της Βούλας.

Τέλος για την Βουλιαγμένη, η κατασκευή Γυμνασίου, η ανάπλαση του Μεγάλου Καβουρίου, η ανακήρυξη περιοχών της Βουλιαγμένης σε Αρχαιολογικούς χώρους, και η δυναμική διεκδίκηση στην υπόθεση του Αστέρα είναι μερικά από τα έργα της Δημοτικής Αρχής.

Το Πρόγραμμα της Ανεξάρτητης Κίνησης Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για την περίοδο 2014-2019, στηρίζεται στις ισχυρές βάσεις του έργου που έγινε την τριετία 2011-14, δήλωσε ο Σπύρος Πανάς.

8

Οι προτεραιότητες είναι η διατήρηση της οικιστικής φυσιογνωμίας του τόπου μας, την προστασία του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής όλων μας. Η ενίσχυση των βασικών υποδομών, η διεκδίκηση πόρων με σκοπό την δημιουργία νέων σχολείων, αθλητικών χώρων. Βασικό σχέδιο η λειτουργία ενός σύγχρονου Δήμου, που θα στηρίζει την καθημερινότητα των συμπολιτών.

Αξίζει να υπογραμμίσουμε πως αναλυτικά το πρόγραμμα της Ανεξάρτητης Κίνησης θα μοιραστεί σε όλα τα σπίτια του Δήμου 3Β.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν η μητέρα και ο αδερφός του Δημάρχου,η οικογένεια Κασιδόκωστα, η Γεωργία Μαρτίνου, ο πρώην δήμαρχος Βούλας Α.Αποστολάτος, ο Βασίλης Κικίλιας, ο Γιώργος Αυτιάς και εκατοντάδες ανώνυμοι και επώνυμοι συνδημότες μας.

Η εικόνα του Δημάρχου Σπύρου Πανά, μαζί με τον Αλέξανδρο Κασιδόκωστα και Πάρι Κασιδόκωστα με τα χέρια υψωμένα έδωσε το σύνθημα νίκης για την Ανεξάρτητη Κίνηση Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.