Παραλίγο τραγωδία στον Άλιμο (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




“Ήταν θαύμα που δεν θρηνήσαμε θύματα” έλεγαν οι κάτοικοι στην οδό Πλουτάρχου στο Άνω Καλαμάκι και σταυροκοπιόντουσαν.

Ήταν λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι όταν ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος. Ένα κλειστό φορτηγό το οποίο ανέβαινε την Πλουτάρχου με κατεύθυνση τον Άγιο Δημήτριο “βρήκε” σε ένα πεύκο στη δεξιά πλευρά του δρόμου με αποτέλεσμα να αποκολληθεί η λαμαρινένια οροφή του και να βρεθεί στην άσφαλτο. Φανταστείτε τι θα είχε γίνει αν ακολουθούσε ένα μοτοποδήλατο ή εκείνη τη στιγμή περπατούσε κάποιος στο πεζοδρόμιο!

Η οδός Πλουτάρχου είναι διπλής κατεύθυνσης. Αναγκαστικά λοιπόν ο οδηγός του φορτηγού βρισκόταν στη δεξιά πλευρά του δρόμου αφού από την αντίθετη πλευρά περνούσε άλλο αυτοκίνητο. Που να φανταστεί κάποιος που περνάει για πρώτη φορά με φορτηγό  από το συγκεκριμένο δρόμο ότι υπάρχει κίνδυνος να “βρει” στα πεύκα. Ας τοποθετήσει η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Αλίμου μία ταμπέλα που να προειδοποιεί για τον κίνδυνο.

Παλιότερα είχε γίνει προσπάθεια να μονοδρομηθεί η Πλουτάρχου αλλά κάποιοι ιδιοκτήτες καταστημάτων έβαλαν “μέσο” και μπλόκαραν το έργο.

Περιττό είναι να σας περιγράψουμε τι ακούσαμε για όλο το Δημοτικό Συμβούλιο του Αλίμου. Διοίκηση, αντιπολίτευση κλπ. Τα λόγια ήταν αυστηρώς ακατάλληλα. Οι κάτοικοι λένε ότι δεν θα αφήσουν το θέμα έτσι. Θα οργανωθούν και θα αντιδράσουν δυναμικά.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.