Nέος Δήμαρχος Γλυφάδας, ο Γιώργος Παπανικολάου (VIDEO)




Οι Γλυφαδιώτες στο δεύτερο γύρο των δημοτικών επέλεξαν το μέλλον. Υπερψήφισαν τον Γιώργο Παπανικολάου δίνοντας του ποσοστό ρεκόρ 63% . Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Η Γλυφάδα μας» έφτασε στο εκλογικό κέντρο γύρω στις 21:45 που είχε συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος. Το γιορταστικό κλίμα είχε διαμορφωθεί νωρίτερα με την ανακοίνωση αποτελεσμάτων από κάποια εκλογικά κέντρα.
Έτσι, όταν ο κ. Παπανικολάου κατέβηκε από το αυτοκίνητό του γνώρισε την αποθέωση, ενώ στις πρώτες του δηλώσεις που έκανε στο ΑΝΤ-1 ευχαρίστησε τους συμπολίτες του για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν και για τους συνεργάτες του για όσα πρόσφεραν σ’ αυτόν τον ωραίο προεκλογικό αγώνα.
Στη συνέχεια, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Γλυφάδας- φανερά συγκινημένος – απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους είπε ότι στόχος του ήταν από την αρχή να ενώσει δυνάμεις προς όφελος της Γλυφάδας. Μιας πόλης που αξίζει κανείς να ζει. Επίσης, τόνισε ότι όλες οι δεσμεύσεις που έδωσε κατά τη διάρκεια τα προεκλογικής περιόδου θα υλοποιηθούν στο ακέραιο επισημαίνοντας ότι η δουλειά ξεκινάει αμέσως.

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΥΛΟΥ 62,91 25 έδρες – ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΗΛΙΑ 37,09 8 έδρες

ΠΗΓΗ: notiamatia.gr

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ: notianews.gr

http://youtu.be/dwWVlGF4dK0

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.