Βρώμικο προεκλογικό αγώνα καταγγέλλει ο συνδυασμός Άνω Κάτω στο Καλαμάκι>”ανυπόστατα σενάρια σε τοπικά μέσα για δήθεν σύμπραξη Τσαμπαρλή – ΣΥΡΙΖΑ”




(ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ – Μέλους της δημοτικής κίνησης Άνω Κάτω στο Καλαμάκι)

Δεν πρόλαβε να αρχίσει ο προεκλογικός αγώνας των δημοτικών εκλογών στην πόλη μας και άρχισε ο βρώμικος πόλεμος. Στην εφημερίδα «Αιχμή» των Νοτίων Προαστείων δημοσιεύθηκε πρόσφατα ρεπορτάζ – ο Θεός να το κάνει ρεπορτάζ – υπό τον τίτλο «Σύμπραξη Τσαμπαρλή – ΣΥΡΙΖΑ» στο οποίο αναφέρεται, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι «υπάρχει προσέγγιση Νίκου Τσαμπαρλή – Ελένης Μπελιά». Σύμφωνα με τον αρθρογράφο η Ελένη Μπελιά, υποψήφια δήμαρχος με το «ΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι» «σε πολλές επαφές με δημότες του Αλίμου τοποθετείται θετικά, έως και κολακευτικά (sic) για το Νίκο Τσαμπαρλή» και ως εκ τούτου από αυτή την προσέγγιση προκαλείται «δυσαρέσκεια σε πολλούς ψηφοφόρους της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ».
Η σκοπιμότητα του άρθρου προφανής. Μερικοί νομίζουν ότι είναι όλοι σαν τα μούτρα τους. Αυτοί που έχουν συμπράξει και οδηγούν την ελληνική κοινωνία σε μια οικονομική καταστροφή και μια πρωτοφανή ανθρωπιστική κρίση είναι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Οι δημοτικές παρατάξεις της πόλης μας, οι προσκείμενες στα κόμματα αυτά (Ορφανού- Τσαμπαρλή και Κονδύλη) με όποιο πρόσωπο και αν εμφανίζονται στις δημοτικές εκλογές – ορισμένοι ήδη παρουσιάζονται με το προσωπείο του ανένταχτου και του ανεξάρτητου – είναι αυτές που υποστήριξαν με λόγια και με πράξεις το καταστροφικό έργο των μνημονιακών κυβερνήσεων. Υιοθέτησαν μετά βαϊων και κλάδων τον καταστροφικό νόμο «Καλλικράτη» και, αποδέχθηκαν με ελάχιστες, για τα μάτια του κόσμου, διαμαρτυρίες τις καταστροφικές μνημονιακές πολιτικές, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και οι εξοντωτικές περικοπές στα έσοδα της τοπικής αυτοδιοίκησης από τις κυβερνήσεις των κομμάτων τους.
Εμείς, όπως έχει αποδείξει η παρουσία μας μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο, θέλουμε έναν προεκλογικό αγώνα με επιχειρήματα, χωρίς χτυπήματα πίσω από την πλάτη. Αν μερικοί, κρυβόμενοι πίσω από δήθεν «ανεξάρτητες» τοπικές εφημερίδες, θέλουν βρώμικο πόλεμο να γνωρίζουν ότι θα τον έχουν. Και θα το μετανοιώσουν.

 (ΙΙ)

Δεν είναι μόνο τα κόμματα της μνημονιακής συγκυβέρνησης που χρησιμοποιούν τα γκάλοπ για να κατασκευάσουν μια εικονική πραγματικότητα. Τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα σε τοπικό επίπεδο. Μερικοί βάζουν πλαστά διλήμματα, σε ιντερνετικές «δημοσκοπήσεις», για το δεύτερο γύρο στον Άλιμο πριν καν γίνει ο πρώτος!
Δεν έχουν μάθει από το παρελθόν. Όταν οι «δημοσκοπήσεις» τους στις προηγούμενες εκλογές έβγαζαν το ΑΝΩ ΚΑΤΩ να παίρνει 3,5% και τελικά πήρε, στην πρώτη του κιόλας εμφάνιση, 11,5%.
Το blog που φέρει το όνομα SCOTTISH-ΤΗΚΑΜΕ διεξάγει – για λογαριασμό ποιού άραγε;- «δημοσκόπηση» με τα εξής ερωτήματα:

dimoskopisiΈνα όμως πρέπει να γνωρίζουν οι εκπρόσωποι του μνημονιακού κατεστημένου στο δήμο μας, ότι εμείς όχι μόνο δεν «σκοτιστήκαμε» από τη δημοσκόπηση αυτή αλλά και ότι τελικά στο τέλος ξυρίζουν τους γαμπρούς.

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.