Το σήκωσαν οι μάγκες του ΑΟ ΔΑΦΝΗ Αγίου Δημητρίου




  Άξιοι Πρωταθλητές της Δ΄ Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. οι Μάγκες του Κωνσταντίνου Τάσσου μετά τη χθεσινοβραδινή τους νίκη  επί της διεκδικήτριας ομάδας του Γ.Α.Σ. Ελευσίς/Δήμητρα 1972 με 50-42.

  Σε ένα κατάμεστο κλειστό που με παλμό υποστήριζε την ομάδα μας από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό, οι αθλητές μας δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους κατάφεραν να κερδίσουν υπερκαλύπτοντας την απαιτούμενη διαφορά  πόντων και να μας φέρουν τη πολυπόθητη άνοδο στη Γ΄Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. και το τρόπαιο του Πρωταθλητή στον Άγιο Δημήτριο και στον Όμιλο μας.
Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στην απονομή που πραγματοποιήθηκε και στην οποία τιμήθηκε για την προσφορά του στην ομάδα ο αθλητής και αρχηγός μας Μιχάλης Χατζηνάνος από τον πρώην παίκτης της Εθνικής Σερβίας και της ΑΕΚ Μίρκο Μιλίσιεβιτς και για την προσφορά του στο άθλημα από τον Πρόεδρο του Κρόνου Παναγιώτη Κωνσταντίνου.

Συγχαρητήρια στους Παίκτες, τον Προπονητή, τον Γενικό Αρχηγό, στους Εφόρους του τμήματος για την μεγάλη τους επιτυχία και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κόσμο της ομάδας για την εντυπωσιακή του παρουσία.
(aodafni1972.blogspot.gr)
Δ’ ΑΝΔΡΩΝ / 22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
6 & 7/4/2014

Δάφνη Αγ. Δημ. Α.Ο. – ΓΑΣ Ελευσίς / Δήμητρα 1972  50 – 42
Κυρίαρχοι Α.Ο. – Αιξωνή Γλυφάδας Α.Ε.  42 – 46
Σαρωνίδας Ν.Ο. – Ε.Σ.Η. Ατρόμητος Πειρ. 60 – 65
Φοίνικας Αγ. Σοφίας Α.Ο. – Ακαδημία Μπάσκετ Άρης Γλυφάδας 41 – 61
Ερμής Αργυρούπολης Α.Ο. – Απρόβλεπτοι Α.Σ. 80 – 61
Ρεπό : Αναγ. Ικονίου Περάματος
ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.