Σε αυτό το παρκάκι στη Γλυφάδα δολοφόνησαν την άστεγη γυναίκα (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Το στυγερό έγκλημα αποκαλύφθηκε την Κυριακή του Πάσχα όταν πολίτες βρήκαν το πτώμα μιας γυναίκας στο παρκάκι που βρίσκεται κοντά στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου, στη Γλυφάδα. Ο δράστης είχε χτυπήσει με μανία το κεφάλι της με μια πέτρα και το είχε πολτοποιήσει.

Η γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit ήταν περίπου 40 ετών και ζούσε στο δρόμο τα τελευταία 20 χρόνια. Αλλοτε κοιμόταν στο παρκάκι που βρήκε τραγικό θάνατο και άλλοτε σε έναν χώρο στην Β΄Πλαζ Βούλας.
Πως αποκαλύφθηκε το στυγερό έγκλημα
 Ανήμερα την Κυριακή του Πάσχα, πολίτες που έκαναν την πρωϊνή τους βόλτα στο παρκάκι, αντίκρυσαν ένα αποτρόπαιο θέαμα. Μία γυναίκα νεκρή με κομματιασμένο κεφάλι.
 Σε κατάσταση σοκ ειδοποίησαν την αστυνομία και περιέγραψαν με κάθε λεπτομέρεια πως έφτασαν στο μακάβριο εύρημα.
Τι αποκάλυψε η ιατροδικαστική εξέταση
parkogly3
Όπως διαπιστώθηκε τόσο από τους Αστυνομικούς της Ασφάλειας, όσο και από τον ιατροδικαστή, ο δράστης της άγριας δολοφονίας είχε χρησιμοποιήσει μια βαριά πέτρα για να σκοτώσει και μάλιστα με φρικτό τρόπο την άτυχη γυναίκα.
Η 40χρονη λευκή γυναίκα, όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής που πραγματοποίησε την νεκροψία στο πτώμα, είχε δεχθεί αρχικά ένα δυνατό χτύπημα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της.
 Στην συνέχεια ο δολοφόνος κάθισε επάνω στην αναίσθητη γυναίκα και άρχισε με μανία και μίσος να την χτυπά με την βαριά πέτρα στο κεφάλι και το πρόσωπο.
Ήταν δε τέτοια η μανία και το μίσος που επέδειξε, ώστε από τα απανωτά χτυπήματα που κατάφερε στην γυναίκα, το πρόσωπο της και το κεφάλι της πολτοποιήθηκαν.
parkogly1
Λόγω λοιπόν των σφοδρών χτυπημάτων σε πρόσωπο και κεφάλι, η γυναίκα δεν ήταν δυνατόν να αναγνωρισθεί. Παράλληλα δεν είχε επάνω της έγγραφα, ταυτότητα, διαβατήριο η άλλα χαρτιά που να δίνουν κάποια πληροφορία για το ποια είναι, με αποτέλεσμα στην περίπτωση που τα αποτυπώματα και η εξέταση DNA δεν δώσει κάποιο στοιχείο ταυτότητας,  να γίνει προσπάθεια ανάπλασης του προσώπου μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή και δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων.
Επίσης όπως διαπίστωσε ο Ιατροδικαστής, το έγκλημα  τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής του Πάσχα, στο σημείο που βρέθηκε νεκρή η 40χρονη άστεγη ενώ στα χέρια της δεν βρέθηκαν ίχνη χρήσης ναρκωτικών ουσιών. Σημαντικό είναι ακόμη το εύρημα που αποκλείει το ενδεχόμενο του βιασμού.
parkogly2
 Οι πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών κάνουν λόγο για έγκλημα που μάλλον έχει να κάνει με διαφορές που προέκυψαν από την διαμονή της γυναίκας στο συγκεκριμένο πάρκο, χωρίς όμως να αποκλείουν κάθε άλλο ενδεχόμενο.
Newsit.gr ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ 
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.