Πρόεδρος και υποψήφια Δήμαρχος των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ εκλέχθηκε παμψηφεί η Αθηνά Λυγνού




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Σε γιορτή της δημοκρατίας και της ενεργούς συμμετοχής των πολιτών μετατράπηκε η εκλογική διαδικασία στις 30 Μαρτίου 2014 για την ανάδειξη με μυστική ψηφοφορία των οργάνων διοίκησης των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ (Προέδρου,
Συντονιστικού Συμβουλίου, Ελεγκτικού Σώματος),του υποψήφιου Δημάρχου και το 50% των υποψηφίων Δημοτικών
Συμβούλων. Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και μεγάλης αισιοδοξίας για τη νίκη στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, εκατοντάδες μέλη πέρασαν από το εκλογικό κέντρο της δημοτικής κίνησης και άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα. Το γεγονός αυτό είναι μία ακόμα τρανή απόδειξη ότι στους ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ οι πολίτες αποφασίζουν για όλα.

Σε μια περίοδο που είναι σε εξέλιξη τα γνωστά «παζάρια» και οι χωρίς αρχές «συμμαχίες» των δύο κυβερνητικών υποψηφίων Δημάρχων κ.κ. Κ. Κόκκορη και Γ. Παπανικολάου, που εκπροσωπούν το πιο βαθύ ΠΑΣΟΚ και την πιο βαθιά ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, η Αθηνά Λυγνού και οι ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ φέρνουν στο προσκήνιο αυτούς στους οποίους ανήκουν δικαιωματικά οι αποφάσεις, τους Γλυφαδιώτες.

Όσο και να προσπαθούν να υποτάξουν στα παλαιοκομματικά τους μέτρα, που κυριάρχησαν επι δεκαετίες και ρήμαξαν τον τόπο, την προεκλογική μάχη, δεν πρόκειται να το πετύχουν. Εμπόδιό τους μια μεγάλη ειδοποιός διαφορά.
Έχουν μάθει να χρησιμοποιούν τους πολίτες για να πετυχαίνουν τους σκοπούς τους.

Αντίθετα η Αθηνά Λυγνού και οι συνεργάτες της δημιούργησαν τους ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για να μπορούν να τους χρησιμοποιούν οι πολίτες, ώστε να αλλάξουν ριζικά την πορεία του Δήμου.

Πρόεδρος και υποψήφια Δήμαρχος των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ εκλέχθηκε παμψηφεί η Αθηνά Λυγνού, επιβεβαιώνοντας την αμέριστη εμπιστοσύνη όλων και την αρραγή ενότητα που συμβολίζει.
Με το αυξημένο κύρος της απόλυτης αναγνώρισης, το πρόσφατα επικαιροποιημένο Δημοτικό Πρόγραμμα που ψηφίστηκε επίσης ομόφωνα, από το 5ο Τακτικό Συνέδριο και είναι μια συνολική πρόταση για την ανάπτυξη της πόλης και την πρόταξη της λύσης των προβλημάτων της κοινωνίας, αλλά και τη μεγάλη διεύρυνση δυνάμεων στο
ψηφοδέλτιό της, ρίχνετε δυνατά στην τελική ευθεία της μάχης για τη νίκη.

Τα 29 μέλη που εκλέχτηκαν στο Συντονιστικό Συμβούλιο, με αλφαβητική σειρά, είναι: Δ. Αγαδάκου, Κ. Βαρκοπούλου – Τσουτσουλιάνη, Γ. Βλάχος, Χ. Γεωργίου, Π. Δαβερώνας, Ε. Δεμένεγα, Β. Εστυλιανίδης, Ε. Καραμηνά, Ν. Κογκέλλη, Α. Κογκέλλης, Ε. Κόκκαλη, Δ. Κούλαλη, Ε. Κουντζάκης, Γ. Κούφιος, Ε. Λαμπρινος – Βλάττας, Κ. Μοσχοβάκης, Β. Μουλακάκης, Γ. Μπούσμπουρας, Β. Νούσια, Α. Παπαγεωργίου, Μ. Παπαδημητρόπουλος, Ι. Παπάς, Α. Ρουσάλη, Α. Σκέντζος, Ι. Σοφιανός, Κ. Τζιβιάς, Μ. Τόκα – Ματέλσκα, Δ. Χαρίση Μπίλια, Γ. Χονδρογιάννης.

Στο 7μελές Ελεγκτικό Σώμα εκλέχθηκαν με αλφαβητική σειρά οι: Α. Βήττας, Σ. Παγώνης, Μ. Παπαγγελοπούλου – Μπελδέκου, Ι. Παπαρίζου – Αθανασοπούλου, Ε. Σκαμνέλη, Ι. Τζίμας, Χ. Χρυσόγλου.

Επίσης εκλέχτηκε το 50% των μελών υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων, που με αλφαβητική σειρά είναι: Δ. Αγαδάκου, Κ. Αγγελόπουλος, Α. Βαλτσιάνης, Κ. Βαρκοπούλου – Τσουτσουλιάνη, Γ. Γελεγένης, Χ. Γεωργίου, Α. Γιατίλης, Π. Δαβερώνας, Ε. Δεμένεγα, Ε. Δεναξά, Α. Εαζαριάν, Δ. Ζαχαριάδης, Δ. Κάρδαρης, Φ. Καφφέ – Λάμπου, Ν. Κογκέλλη, Ε. Κόκκαλη, Ν. Μαυρίδης, Κ. Μοσχοβάκης, Δ. Μπαρλάς, Γ. Μπούσμπουρας, Β. Νούσια, Π. Πανάγος, Ι. Παπάς, Μ. Ράντεβα, Α. Σκέντζος, Μ. Σκευοφύλαξ, Ι. Σοφιανός, Κ. Τζιβιάς, Μ. Τόκα – Ματέλσκα, Δ. Χαρίση – Μπίλια, Γ. Χονδρογιάννης.

Σύμφωνα με το καταστατικό μας, το υπόλοιπο 50% προκύπτει από συνεργασίες ή τους επιλαχόντες, διαδικασία που είναι σε εξέλιξη και ολοκληρώνεται σύντομα.

Με εκτίμηση

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

«ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.