Πανάς: “Κωνσταντέλλος και Πανταζής θέλουν να μετατρέψουν την πόλη σε Λας Βέγκας”




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΝΑ:

ΤΑΡΑΧΗ: Ο κ. Πανταζής με την ανακοίνωση που εξέδωσε,  επιβεβαιώνει τις καταγγελίες μας.

Η ταραχή που καταλαμβάνει τις δυνάμεις εκείνες που έχουν συμμαχήσει ενόψει εκλογών, θέτοντας ως στόχο την κατάληψη του Δήμου και μέσα από αυτήν, την εξυπηρέτηση των προσωπικών τους συμφερόντων , είναι πλέον εμφανής.

Η «απάντηση» του κου Πανταζή ουσιαστικά επιβεβαιώνει τις καταγγελίες της Α.ΚΙ.Β.Β.Β. . Με το συνδυασμό του κου Κωνσταντέλλου συνασπίζονται όσοι διατηρούν ή επιθυμούν να δημιουργήσουν επιχειρηματικές δραστηριότητες στις παραλίες του Δήμου μας.

Από την ΕΤΑΔ μισθώνει τους χώρους που φιλοξενούν τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του ο κ. Πανταζής.
Από την ΕΤΑΔ «ξεχνούσε» να εισπράξει τα χρήματα που οφείλονταν στον πρώην Δήμο Βούλας , ύψους εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, η διοίκηση στην οποία συμμετείχε ο κ. Κωνσταντέλλος. Χρήματα που εισέπραξε μετά από ενέργειες της, η Διοίκηση Πανά.
Την ΕΤΑΔ , την ΚΕΔ και τον ΕΟΤ είχε «ξεχάσει» να ενημερώσει η Διοίκηση του π. Δήμου Βούλας, στην οποία μετείχε ο κ. Κωνσταντέλλος, σε όλα τα στάδια της δικαστικής κόντρας του Δήμου με την Μ.Ε.Ε.Κ.Β. Σε όλα τα στάδια εκδίκασης της υπόθεσης, (από την πρώτη αγωγή το 2001 ως και την τελεσίδικη απόφαση του Α. Πάγου το 2010) η Διοίκηση του π. Δήμου Βούλας ποτέ δεν ζήτησε την παρέμβαση του Ελληνικού Δημοσίου και της Κ.Ε.Δ. Και ποτέ δεν εμφάνισε στα δικαστήρια το πιο ισχυρό νομικό της χαρτί, τη σύμβαση παραχώρησης της παραλιακής έκτασης από τον ΕΟΤ στο Δήμο.

Η Ε.Τ.Α.Δ. ενημερώθηκε από τη Διοίκηση Πανά για τις δικαστικές εξελίξεις της υπόθεσης της Μ.Ε.Ε.Κ.Β. και της ζητήθηκε να παρασταθεί νομικά στο πλευρό του Δήμου. Κι όταν πετύχαμε την αναβολή της εκδίκασης της αγωγής της Μ.Ε.Ε.Κ.Β. σε βάρος του Δήμου για τις 21 Απριλίου 2016, αυτό έγινε με την καταλυτική παρουσία του ίδιου του Δημάρχου Σπύρου Πανά στο Δικαστήριο αλλά και ως αποτέλεσμα της προσεπίκλησης της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ) ως διάδοχο φορέα του ΕΟΤ από το Δήμο.

Από τα παραπάνω αδιαμφισβήτητα στοιχεία αποδεικνύεται ποιοι υπερασπίζονται τα συμφέροντα του Δήμου χρησιμοποιώντας την Ε.Τ.Α.Δ. και ποιοι βλέπουν την ΕΤΑΔ και τις παραλίες που ελέγχει, ως ευκαιρία προσωπικού πλουτισμού.

Επίσης, είναι αδιαμφισβήτητο ότι ο σημερινός Δήμαρχος ουδέποτε ενέπλεξε τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες με την διαχείριση των τοπικών ζητημάτων. Ούτε φυσικά υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι μπορούσε ένας Δήμαρχος, μέσα σε 23 μήνες, να καταφέρει όσα δεν κατάφεραν οι προκάτοχοί του τα προηγούμενα 100 χρόνια. Να περάσει δηλαδή στον έλεγχο του Δήμου το παραλιακό μέτωπο της πόλης.

Η διαφορά μας με το συνδυασμό του κου Κωνσταντέλλου είναι ότι η δική μας παράταξη διεκδικεί τις παραλίες προς όφελος όλων των κατοίκων του Δήμου, ενώ εκείνοι διεκδικούν τις παραλίες για την εξυπηρέτηση των δικών τους επιχειρηματικών συμφερόντων.
Εμείς θέλουμε την πόλη μας τόπο κατοικίας, εκείνοι θέλουν να την μετατρέψουν σε Λας Βέγκας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.