Καραγιάν Ωσαννά (Νανά) – Οι πρωταπριλιάτικες… κοινωνικές ευαισθησίες του αντιδημάρχου




Εύχομαι καλό μήνα σε όλους!

Παλαιότερα τέτοια μέρα ξεγελούσαμε ο ένας τον άλλον με ένα πρωταπριλιάτικο ψέμα.
Τώρα όμως επειδή τα ψέματα τα ακούμε καθημερινά, θα πρωτοτυπήσουμε.
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ.
Μεγάλη ¨συγκίνηση¨ προκαλούν τελευταία τα δελτία τύπου από το γραφείο δημάρχου που αναφέρονται στις κοινωνικές ευαισθησίες του αντιδημάρχου πολιτικής προστασίας και γενικών καθηκόντων.
• Ευαισθησία για τα Αμεα
• Ευαισθησία για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες
• Ευαισθησία για τους ενδεείς συμπολίτες μας
• Ευαισθησία για τους πολύτεκνους
• Ευαισθησία για τα δωρεάν τροφεία στους παιδικούς σταθμούς
• Και τελευταία η κορωνίδα της ευαισθησίας του ¨γιατί να μην μπαίνουν όλοι οι δημότες σε όλες τις παραλίες¨.

Καλά και άγια όλα τα ανωτέρω όταν είναι αληθινά και όχι ¨πρωταπριλιάτικα ψέματα¨.
Ο ευαίσθητος αντιδήμαρχος είναι ζήτημα αν στα τρεισήμισι χρόνια ήταν παρών καθ’ όλη τη διάρκεια των συνεδριάσεων, δέκα φορές.
Κατά την προσφιλή του μέθοδο δηλώνει παρών κατά την έναρξη της συνεδρίασης, αποχωρεί και όπως έχει καταγγελθεί πολλάκις στο Δ.Σ. αφού επισκέπτεται τοπικά εστιατόρια και απολαμβάνει το δείπνο του με φίλους η μόνος, επιστρέφει στις μικρές μεταμεσονύκτιες ώρες, πλήρης και τότε τον πιάνουν οι ευαισθησίες του και εισηγείται μειώσεις, εκπτώσεις, διαγραφές, απαλλαγές και άλλα.
Όλες αυτές τις ώρες εμείς οι υπόλοιποι σύμβουλοι καθόμαστε αδιαμαρτύρητα στα έδρανα 8, 10, 12 ώρες πολλές φορές και κάνουμε το καθήκον μας.
Οι κύριοι και οι κυρίες που ανήκουν στη διοίκηση και εν έτη 2014
• Κατάσχουν από λογαριασμό 85χρονου, ευαίσθητης κοινωνικής ομάδας, χρήματα της σύνταξής του για ένα παλαιό υπόλοιπο στο δήμο (παρόλο ότι πάρθηκε ομόφωνη απόφαση για το αντίθετο)
• Που αφήνουν νήπια να φιλοξενούνται σε τραπεζαρίες σχολείων λόγω λαθών και παραλήψεών τους
• Που στέλνουν 44.000 κλήσεις παλαιών ετών (σβησμένες, διαγραμμένες, διπλοκαταχωρημένες, πληρωμένες και μη) και ταλαιπωρούν τώρα χιλιάδες πολίτες για να τις διαγράψουν. Ο δε αντιδήμαρχος οικονομικών με πηχυαίους τίτλους ανακοίνωνε στα ΜΜΕ με υπερηφάνεια 44.000 κλήσεις στους πολίτες, θα εισπράξουμε 3.000.000 ευρώ.
• Όταν παίρνουμε ομόφωνη απόφαση να προσφερθεί βοήθημα από την κοινωνική υπηρεσία σε συμπολίτη μας που έχει προσφέρει τον εαυτό του και τις υπηρεσίες του χρόνια στην πόλη μας εθελοντικά και τώρα βρίσκεται σε πολλή δύσκολη κατάσταση και η απόφαση αυτή δεν υλοποιείται γιατί δήθεν βρίσκουν προσκόμματα στο νόμο……… και πάρα πολλά ακόμη…….

Τότε κύριοι της διοίκησης δεν δικαιούστε να ομιλείτε για κοινωνικές προτάσεις και ευαισθησίες, καπηλευόμενοι την ευαισθησία και την εγρήγορση συναδέρφων σας δημοτικών συμβούλων που χωρίς φανφάρες και δημοσιεύσεις κάνουν έργο ουσίας!!!!!
Προσπαθείτε μάταια και απεγνωσμένα να πείσετε τους δημότες για τις καλές προθέσεις σας (στο παρά πέντε) και να υφαρπάξετε την ψήφο τους.
Βέβαια ξεχνάτε αυτό που είπε ο ποιητής ¨το ψέμα δεν προλαβαίνει να γεράσει¨.

 Καραγιάν Ωσαννά (Νανά) 

Δημοτική σύμβουλος ΒΒΒ

Υποψήφια Δημοτική σύμβουλος με
το συνδυασμό ΒΒΒ Πόλη για να ζεις
του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.